LISTA DATORNICI ANAF: Fiscul a început vânătoarea de venituri

Florin Cîţu a publicat, miercuri, un document din raportul de activitate al ANAF pe 2017 de unde reiese, potrivit senatorului, că ţinta suplimentară, anul trecut, pentru fiecare inspector ANAF,a fost de a aduce 3.3 milione lei în plus de la persoane juridice şi 650.000 lei de la persoane fizice.

19 apr. 2018, 14:46
LISTA DATORNICI ANAF: Fiscul a început vânătoarea de venituri

Senatorul PNL susţine că motivul vizitei de marţi a lui Mişa în biroul lui Dragnea a fost stabilirea ţintelor suplimentare pentru inspectorii ANAF din amenzile aplicate pe anul în curs.

„De ce l-a chemat Liviu la ordin pe Ionuţ Mişa. Este inadmisibil ce ni se întâmplă. Ticăloşia şi ipocrizia PSD nu au limite! Vi-l aduceţi aminte pe Liviu cât de grijuliu era faţă de cetăţenii României abuzaţi de ANAF? Asta este că să vă aduceţi aminte: «Constat că inspectorii fiscali care controlează firmele sunt incă tributari unei mentalităti de tip sovietic, de genul „chiar dacă eşti în regulă, îţi găsim noi ceva!”. E inadmisibil ca inspectorii fiscali să aibă normă la amenzi, cum reiese din circulara ANAF trimisă recent către direcţiile judeţene de finanţe». Liviu Dragnea a minţit cu neruşinare”, transmite Cîţu pe Facebook.

Liste datornici 2018: Cum afli dacă eşti pe listele ruşinii ale ANAF