Lista locurilor de muncă vacante la Germanos

Germanos face angajări la Tîrgu Mureş, Sighişoara, Râmnicu Vâlcea, Brăila, Craiova, Bistriţa, Buzău, Braşov, Iaşi, Petroşani, Focşani, în această perioadă. Iată ce profiluri caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
10 dec. 2014, 07:45
Lista locurilor de muncă vacante la Germanos

Germanos face angajări pe postul de reprezentant de magazine Tîrgu Mureş, Sighişoara, Râmnicu Vâlcea, Brăila, Craiova, Bistriţa, Buzău, Braşov, Iaşi, Petroşani, Focşani.

Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, are cel puţin un an experienţă într-un post similar, ştie să opereze un PC şi o casă de marcat, are iniţiativă, este orientat către soluţionarea problemelor şi poate performa în echipă.
8 ianuarie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul vacant la Germanos în Tîrgu Mureş, Sighişoara, potrivit anunţului de recrutare care poate fi accesat aici.

25 decembrie este ultima zi în care se primesc candidaturi pentru postul disponibil la Germanos în Râmnicu Vâlcea, Brăila, Craiova, Bistriţa. Detalii găsiţi aici.

Până pe 22 decembrie se primesc CV-uri pentru postul vacant la Germanos în Buzău, Braşov, Iaşi, Petroşani, Focşani. Amănunte, aici.