Lista locurilor de muncă vacante la Mega Image

Mega Image face angajări în Bucureşti şi în Ilfov, în această perioadă. RomaniaTV.net vă spune ce profiluri de candidaţi caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
09 sept. 2014, 06:48
Lista locurilor de muncă vacante la Mega Image

Mega Image angajează 20 de şefi de departament în Bucureşti.
Te califici pentru acest post dacă ai mai lucrat în retailul alimentar, ai minimum un an experienţă în coordonarea unei echipe, ai absolvit studii superioare, ai cunoştinţe medii de operare PC (Word şi Excel) şi de limba engleză. Candidatul potrivit pentru acest post are excelente abilităţi de comunicare, organizare, coordonare, este orientat către rezultate, proactiv, flexibil şi responsabil. Amănunte găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat aici.

Mega Image angajează 10 vânzători mezeluri şi panificaţie în Bucureşti.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai cel puţin studii medii, ai experienţă în comerţ, eşti responsabil, flexibil, orientat către client. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au calificare de vânzător produse alimentare.
Detalii, aici.

Mega Image angajează 50 de oameni pe posturi precum lucrător comercial, casier, vânzător, la magazinele pe care le va deschide în Bucureşti şi în Ilfov.
Pentru postul de şef de departament, angajatorii caută absolvenţi de studii superioare.
Eşti eligibil pentru postul de lucrător comercial dacă ai studii medii, în vreme ce pentru postul de casier este obligatorie Diploma de Bacalaureat.
Pentru postul de vânzător este obligatorie calificarea în domeniu şi experienţa în comerţ.
Indiferent de postul ofertat, angajatorii caută oameni flexibili, dinamici şi orientaţi către clienţi.
Amănunte găsiţi aici.

28 septembrie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru posturile vacante la Mega Image.