LISTA NEAGRĂ de la FCSB. Gigi Becali a dezvăluit numele jucătorilor care vor pleca de la echipă. Nume-surpriză

Gigi Becali a făcut publică lista completă a celor opt jucători care vor pleca de la FCSB în această vară, după ratarea titlului. 

23 mai 2018, 09:12
LISTA NEAGRĂ de la FCSB. Gigi Becali a dezvăluit numele jucătorilor care vor pleca de la echipă. Nume-surpriză

Potrivit spuselor lui Becali, opt jucători au fost trecuți pe lista neagră, cărora nu li se vor prelungi contractele sau li se va propune rezilierea.
O să plece 8 jucători. Portarul Stăncioiu, Artur Jorge, Găman – să vedem dacă rămâne -, Cristi Tănase, Larie, Teixeira – să vedem dacă ne înțelegem -, Alibec și încă unul, nu pot să vi-l spun. Nu insistați că nu vi-l spun„, a spus Becali la Digi Sport. Din câte se pare, jucătorul misterios al cărui nume Becali nu l-a pronunțat este Harlem Gnohere. La capitolul sosiri, Gigi Becali a spus că va transfera doi atacanți, pe care-i va alege dintre Adam Nemec, Billel Omrani și Anatole Abang. De asemenea, pe listă este și mijlocașul ofensiv Florentin Matei, dar și doi fundași centrali pe care nu-i cunoaște încă.

Gigi Becali a anunţat numele antrenorului pentru sezonul viitor. Ce se întâmplă cu Dică după ratarea titlului: „Strângem mâna şi gata”