Lista SPITALELOR de URGENŢĂ din Bucureşti care asigură asistenţa medicală în perioada sărbătorilor

Asistența medicală de urgență va fi asigurată în 11 unități medicale din Capitală în perioadele cuprinse între 24 - 28 decembrie 2014 și 31 decembrie 2014 - 4 ianuarie 2015.

23 dec. 2014, 10:47
Lista SPITALELOR de URGENŢĂ din Bucureşti care asigură asistenţa medicală în perioada sărbătorilor

Lista spitalelor de urgență din București care vor asigura asistența medicală de urgență în perioada sărbătorilor de iarnă sunt: Spitalul Clinic de Urgență București Floreasca, Spitalul Clinic de Urgență Universitar, Spitalul Clinic de Urgență Sf. Pantelimon, Spitalul Clinic de Urgență Sf. Ioan, Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni, Spitalul de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri, Spitalul Clinic de Urgente Oftalmologice, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, Spitalul Clinic de Urgență Copii M.S. Curie, potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Sănătăţii.

Citeşte şi Cu ce înlocuim carnea de porc la masa de Crăciun. Evită excesele alimentare pentru a avea sărbători fericite

De asemenea, Serviciul de Ambulanță al Municipiului București va avea program normal de lucru și în această perioadă va elibera certificate constatatoare de deces în întreaga Capitală. Solicitările populației vor fi preluate la apelul de urgență 112.

Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București va asigura serviciul de gardă permanent la sediul din str. Spiru Haret nr. 14.

Citeşte şi Programul METROREX şi RATB de Crăciun şi Revelion