Lista sporurilor de la stat. Ce beneficii au angajaţii de la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Informatică din Bucureşti

Angajaţii de la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Informatică din Bucureşti, coordonat de Ministerul Comunicaţiilor, primesc spor pentru vechime neîntreruptă în Institut, cotă parte din profitul net al ICI, prime de vacanţă, sporuri pentru titlul ştiinţific de doctor, pentru munca de noapte, pentru orele lucrate suplimentar care nu se pot compensa cu ore libere plătite.

25 aug. 2016, 06:45
Lista sporurilor de la stat. Ce beneficii au angajaţii de la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Informatică din Bucureşti

ECONOMICA.NET vă spune în exclusivitate, printr-o serie de articole, ce sporuri şi beneficii au angajaţii de la stat.

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI) este cel mai important institut de cercetare-dezvoltare şi inovare în domeniul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor din România şo este coordonat de Ministerul Comunicaţiilor.

ICI Bucureşti organizează, administrează şi gestionează top level domain „.ro” şi îndeplineşte funcţia de registru pentru numele de domenii „.ro”. ICI este autorizat de Internet Assigned Numbers Authority. Administrând nameserverele pentru domeniul „.ro”, serviciul pentru administrarea numelor de domenii „.ro”, ICI are o mare responsabilitate în asigurarea funcţionării stabile şi fără întreruperi a serviciilor Internet în spaţiul „.ro”, spun oficialii ICI pe site-ul oficial al Institutului. Nefuncţionarea nameserverelor primare şi secundare pentru „.ro” face imposibilă folosirea serviciilor Internet în spaţiul „.ro”, cu repercusiuni asupra întregului sistem socio-economic, având în vedere dependenţa tot mai mare de internet a serviciilor bancare, sistemelor de guvernare electronică, comerţului electronic, sistemelor educaţionale. Citiţi la acest link in extenso care este strategia ICI pentru următorii patru ani.

ICI Bucureşti a încheiat anul 2015 cu afaceri nete de peste 17,76 milioane lei, cu 26,32% mai mari decât în 2014, a revenit pe profit, în valoare netă de 555.167 lei, şi a avut, în medie, 157 de salariaţi.

Cele mai importante beneficii ale angajaţilor ICI Bucureşti:

•Vechimea neîntreruptă în cadrul Institutului este premiată cu spor pentru fidelitate, cuprins între 4% şi 10% din salariul de bază
•Angajaţii ICI Bucureşti încasează cotă parte din profitul net al Institutului şi primesc premii anuale.
•ICI acordă salariaţilor prime de vacanţă şi indemnizaţie de concediu de odihnă;
•Printre sporurile pe care le mai primesc unii dintre angajaţii ICI se numără: spor pentru vechime în muncă, spor pentru titlul ştiinţific de doctor, spor pentru munca în tura de noapte, spor pentru orele lucrate suplimentar care nu se pot compensa cu ore libere plătite.

Citeşte mai mult pe economica.net.