LITORALUL PENTRU TOŢI 2018. Reduceri de până la 70% pentru cazare la malul Mării Negre

LITORALUL PENTRU TOŢI 2018. Reduceri de până la 70% pentru cazare la malul mării. A început programul LITORALUL PENTRU TOŢI, iar turiștii care merg în această perioadă la mare au parte de tarife avantajoase, dar și de vreme bună.

RomaniaTV.net
02 sept. 2018, 09:52
LITORALUL PENTRU TOŢI 2018. Reduceri de până la 70% pentru cazare la malul Mării Negre

Litoralul Pentru Toti este un program destinat turistilor care doresc sa-si petreaca sejurul la mare in extrasezon, atunci cand statiunile si plaja sunt mai libere, dar totusi incalzite de soare, si presupune reduceri semnificative la tariful de cazare pentru sejururile de 6 nopti.

Peste 50 de hoteluri de 2, 3 si 4 stele s-au înscris în programul Litoralul pentru Toti 2018. Perioada de desfăşurare a programului social „Litoralul pentru toţi” în ediţia de toamnă este între 2 şi 30 septembrie, iar hotelurile disponibile sunt în staţiunile Mamaia, Eforie Nord şi Sud, Cap Aurora, Venus, Saturn, Neptun, Olimp şi Jupiter.

Turiștii care aleg să meargă la mare în luna septembrie plătesc între 150 de lei și 600 de lei pentru o săptămână. Hotelierii scad prețurile și pentru cei care aleg varianta all inclusive, iar plata se poate face şi cu vouchere de vacanță.

Sunt şi foarte multe hoteluri care nu au putut însă să intre în program pentru că rămân fără personal în luna septembrie.

Proprietarii de restaurante, dar și cei care oferă sezlonguri pe plajă promit să râmână pe litoral dacă vor fi turiști.

În total sunt disponibile 12.000 de locuri de cazare prin acest program.