Juventus – Real Madrid 0-3. Ronaldo, aplaudat de tot stadionul după un gol fabulos VIDEO

Juventus a pierdut, marţi, 0-3, acasă, cu Real Madrid, în prima manşă din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Ronaldo, cu o "dublă", şi Marcelo par a fi stabilit soarta calificării. În celălalt meci al serii, Bayern Munchen s-a impus cu 2-1 la Sevilla.

03 apr. 2018, 20:32
Juventus – Real Madrid 0-3. Ronaldo, aplaudat de tot stadionul după un gol fabulos VIDEO

Real Madrid a început furtunos meciul din turul sferturilor de finală din Ligă cu Juventus, pe care l-a câștigat la pas, 3-0!  Cristiano Ronaldo a deschis scorul încă din minutul 3, iar în minutul 64 a reușit „dubla” cu o superexecuție din foarfecă.  Al doilea gol al lui Ronaldo a fost magistral, foarfecă superbă din interiorul careului, moment în urma căruia a fost aplaudat la scenă deschisă de întreg stadionul. Marcelo a închis tabela, dar Kovacic, bară, şi Ronaldo, singur cu Buffon, au trecut pe lângă 0-4!

JUVENTUS – REAL MADRID 0-3 (0-1)

Au marcat: Ronaldo 3, 64, Marcelo 72

Golurile VIDEO AICI.

JUVENTUS: Buffon – De Sciglio, Barzagli, Chiellini, Asamoah (69 Mandzukic) – D. Costa (69 Matuidi), Khedira (75 Cuadrado), Bentancur, Alex Sandro – Dybala, Higuain. Antrenor: Allegri

REAL MADRID: Navas – Carvajal, Sergio Ramos, Varane, Marcelo – Modric (82 Kovacic), Casemiro, Kroos – Isco (75 Asensio) – Cristiano Ronaldo, Benzema (59 Lucas Vazquez). Antrenor: Zidane.

Returul este programat, miercuri, 11 aprilie, la Madrid, de la ora 21:45.