MANCHESTER UNITED-ANDERLECHT 2-1: Stanciu şi Chipciu, eliminaţi! REZULTATE EUROPA LEAGUE

Manchester United elimină echipa lui Stanciu şi Chipciu şi se califică în semifinalele Europa League. Tragerea la sorți a semifinalelor din Europa League va avea loc vineri, de la ora 14.00.

20 apr. 2017, 18:08
MANCHESTER UNITED-ANDERLECHT 2-1: Stanciu şi Chipciu, eliminaţi! REZULTATE EUROPA LEAGUE

Celta Vigo, Manchester United, Ajax Amsterdam și Olympique Lyon s-au calificat, joi seara, în semifinalele Europa League la fotbal, după meciurile din manșa secundă a sferturilor de finală.

Formaţia Celta Vigo s-a calificat în semifinalele Ligii Europa, trecând în sferturile de finală de Genk, scor 3-2 în tur şi 1-1 în retur.Joi seară, la partida disputată de Celta Vigo în deplasare, cu marcat Trossard ’67 pentru gazde şi Sisto ’63 pentru oaspeţi.

  • Manchester United este cea de-a doua echipă calificată în semifinale,după ce s-a impus în prelungiri în faţa echipei lui Stanciu şi Chipciu, Anderlecht, scor 3-2 la general.
  • Olandezii de la Ajax obţin o calificare nesperată, după ce Ovidiu Haţegan i-a lăsat în 10 oameni. Ajax elimină Schalke şi se impune cu 4-3 la general.
  • Jocul dintre Beșiktaș și Lyon s-a întins până la loviturile de departajare, unde francezii s-au impus cu 7-6 și merg mai departe.

MIN. 107: Rashford aduce pe Man. United în avantaj, 2-1

MIN. 105: 1-1 după prima repriză de prelungiri

MIN. 101: Gol anulat pentru Manchester, fault în atac

MIN. 90: Scor final, 1-1, se joacă prelungiri.

MIN. 32: GOL Hanni! MANCHESTER UNITED – ANDERLECHT 1-1!

MIN. 10: GOL Mkhitaryan! MANCHESTER UNITED – ANDERLECHT 1-0!

LIVE PRO TV MANCHESTER UNITED ANDERLECHT LIVE VIDEO ONLINE STREAM DOLCE SPORT. Echipele de start la meciul MANCHESTER UNITED-ANDERLECHT

MANCHESTER UNITED: Romero – Valencia, Bailly, Rojo, Shaw – Carrick, Pogba – Lingard, Mkhitaryan, Rashford – Ibrahimovic.

ANDERLECHT: Ruben – Appiah, Mbodji, Spajic, Obradovic – Dendoncker, Tielemans, Hanni – Chipciu, Teodorczyk, Acheampong.

LIVE PRO TV MANCHESTER UNITED ANDERLECHT LIVE VIDEO ONLINE STREAM DOLCE SPORT. Programul meciurilor din Europa League SCORURI LIVE:

Manchester United – Anderlecht 2-1 (1-1 în tur)

Beșiktaș – Lyon 2-1 (1-2 în tur), s-a ajuns la lovituri de departajare, unde au castigat farncezii

Genk – Celta Vigo 1-1 (2-3 în tur)

Schalke – Ajax 3-2 (0-2 în tur)

LIVE PRO TV MANCHESTER UNITED ANDERLECHT LIVE VIDEO ONLINE STREAM DOLCE SPORT. Jose Mourinho, antrenorul lui Manchester United, a declarat că a fost foarte dezamăgit în meciul tur cu Anderlecht de motivaţia foarte scăzută a echipei sale. „Am dominat clar şi puteam să ne asigurăm ca returul să fie un meci amical, dar când adverarul este mai motivat ca tine e clar că nu ştii să câştigi. Nu l-am arătat cu degetul doar pe Ibrahimovic, pentru că toţi au fost la fel de nepermis de relaxaţi. Aşa va trebui să arătăm acum deplină concentare, pentru ca să ne facem meciul uşor”, a spus Jose Mourinho înainte de MANCHESTER UNITED ANDERLECHT LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV DOLCE SPORT.

LIVE PRO TV MANCHESTER UNITED ANDERLECHT LIVE VIDEO ONLINE STREAM DOLCE SPORT. Rene Weiler, antrenorul lui Anderlecht, a fost sfătuit de şefii clubului să nu bage cea mai bună echipă la meciul cu Manchester United, pentru a nu risca accidentarea unor titulari.Pentru Anderlecht prioritar este meciul de duminică, din campionat, acasă cu Club Brugge. Alb-violeţii au şase puncte avans la acest moment în play-off, iar o victorie ar însemna avans de nouă puncte. În aceste condiţii este posibil ca Stanciu să intre din primul minut, iar concurentul Hanni să stea pe banca de rezerve la meciul MANCHESTER UNITED ANDERLECHT.

 

LIVE PRO TV MANCHESTER UNITED ANDERLECHT LIVE VIDEO ONLINE STREAM DOLCE SPORT. LIVE PRO TV MANCHESTER UNITED ANDERLECHT LIVE VIDEO ONLINE STREAM DOLCE SPORT. MANCHESTER UNITED-ANDERLECHT se joacă, joi, de la ora 22:05, în manşa a doua din sferturile de finală ale EUROPA LEAGUE, LIVE VIDEO ONLINE STREAM la PRO TV şi DOLCE SPORT. În tur a fost ANDERLECHT – MANCHESTER UNITED 1-1. PRO TV şi DOLCE SPORT transmit LIVE VIDEO ONLINE STREAM partida MANCHESTER UNITED ANDERLECHT