LIVE REAL MADRID – FC BARCELONA online 2017. LIVE ONLINE STREAM Digi Sport Dolce sport

LIVE REAL MADRID - FC BARCELONA. LIVE ONLINE STREAM Digi Sport - VIDEO. FC Barcelona va trebui să se descurce și fără Neymar, care a fost suspendat pentru trei meciuri pe 8 aprilie

RomaniaTV.net
23 apr. 2017, 19:10
LIVE REAL MADRID – FC BARCELONA online 2017. LIVE ONLINE STREAM Digi Sport Dolce sport

LIVE REAL MADRID – FC BARCELONA. LIVE ONLINE STREAM Digi Sport – VIDEO. FC Barcelona își joacă astăzi poate ultima șansă la titlu în La Liga, chiar pe terenul marii rivale și liderului campionatului, Real Madrid. Real Madrid conduce în clasamentul din La Liga cu 3 puncte și un meci mai puțin disputat, cu șase etape înainte de final. Un succes al madrilenilor ar aduce echipei lui Zinedine Zidane un avans de șase puncte în fața urmăritoarei, avantaj aproape imposibil de surmontat. Pentru FC Barcelona o înfrângere ar putea însemna al doilea trofeu ratat în această săptămână, după ce Juventus i-a eliminat pe catalani din Liga Campionilor. Partida este transmisă LIVE de DIGI SPORT.

LIVE REAL MADRID – FC BARCELONA. LIVE ONLINE STREAM Digi Sport – VIDEO. FC Barcelona va trebui să se descurce și fără Neymar, care a fost suspendat pentru trei meciuri pe 8 aprilie

REAL MADRID BARCELONA LIVE VIDEO ONLINE 2017 DIGI SPORT şi DOLCE SPORT:  

FC Barcelona, care a depus un ultim recurs pentru a i se ridica suspendarea lui Neymar, a anunţat duminică dimineaţă că nu-l va convoca în final pe atacantul brazilian pentru El Clasico din Campionatul Spaniei împotriva lui Real Madrid, care se dispută în această seară, acuzând instanţele spaniole că întreţin ”incertitudinea legală”. 

Neymar a primit o suspendare de trei meciuri în Campionatul Spaniei pentru că a fost eliminat în meciul din deplasare cu Malaga (2-0), pe 8 aprilie, şi a ieşit de pe teren aplaudând ironic al patrulea arbitru al meciului. 

LIVE REAL MADRID – FC BARCELONA. LIVE ONLINE STREAM Digi Sport – VIDEO. Brazilianul a ispăşit un prim meci din cele trei în weekend-ul trecut împotriva lui Real Sociedad (3-2), însă Barca a depus vineri după-amiază un recurs în ultimă instanţă la Tribunalul administrativ al sportului spaniol (TAD), care, reunit vineri, nu a putut studia dosarul la timp. 

”În faţa incertitudinii legale care presupune absenţa deciziei din partea Tribunalului administrativ al sportului (TAD) la cel puţin 12 ore de meciul din această seară, şi pentru a focaliza întreaga atenţie asupra aspectului sportiv, clubul a decis să nu-l convoace pe Neymar”, a scrie Barca într-un comunicat. 

Această decizie pune astfel capăt incertitudinii juridice care a apărut în ultimele ore dinaintea El Clasico, meci extrem de important pentru titlu în La Liga. 

Fără Neymar, antrenorul Luis Enrique ar putea să-şi întărească mijlocul cu portughezul Andre Gomes sau să-l alinieze pe tânărul Paco Alcacer în atac alături de Luis Suarez şi Lionel Messi.

LIVE REAL MADRID – FC BARCELONA. LIVE ONLINE STREAM Digi Sport – VIDEO. El Clasico Real Madid – Barcelona în cifre Unul dintre cele mai vechi şi prestigioase meciuri ale fotbalului mondial, El Clasico, dintre granzii La Liga, care va opune duminică, de la ora 21,45, Real Madrid şi FC Barcelona, a ajuns la ediţia cu numărul 233, în competiţiile oficiale. 

Agenţia France Presse face o sinteză a acestei istorii fără egal din fotbalul spaniol în obişnuita sa manieră, prin cifrele cele mai semnificative, cu numere în ordine crescătoare. 

3,3. Media de goluri pe meci în toate Clasicos Real-Barca şi Barca-Real în La Liga. În secolul XXI, din cele 48 de partide disputate în toate competiţiile, una singură s-a încheiat cu un scor egal şi alb, în noiembrie 2002. 

21. Recordul absolut de goluri marcate de un jucător în clasicos, toate competiţiile luate în calcul, performanţa este deţinută de barcelonezul Lionel Messi, care îl devansează pe legendarul madrilen Alfredo Di Stefano. Cei doi argentinieni, coincidenţă frapantă, sunt urmaţi de portughezul Cristiano Ronaldo, cu 16 reuşite. 

29. Numărul de goluri marcate de liderul la zi al Campionatului Spaniei în acest sezon, argentinianul Messi. Coechipierul lui uruguayan Luis Suarez este al doilea – 24, locul 3 în această ierarhie fiind ocupat de Cristiano Ronaldo – 19. 

24-32. Numărul de titluri de campioană a Spaniei cucerite de FC Barcelona, respectiv Real Madrid, de la crearea acestei competiţii, în 1929, ceea ce înseamnă că numai aceste două echipe deţin împreună 2 treimi din titlurile atribuite în istoria La Liga. 

43. Numărul de clasicos disputate, în toate competiţiile, de fostul fundaş madrilen Manolo Sanchis, care deţine recordul de apariţii în acest duel. Fostul conducător de joc al Barcelonei Xavi Hernandez este al doilea, cu 42 de jocuri. Dintre jucătorii aflaţi în loturile actuale, Andres Iniesta, cu 34 de partide, îl devansează pe madrilenul Sergio Ramos – 33. 

55. Seria de meciuri consecutive din ultimul an în care Real Madrid a înscris cel puţin un gol, adică de la meciul nul 0-0 contra Manchester United, în semifinalele-tur ale Ligii Campionilor, pe 26 aprilie 2016. O înlănţuire record în Spania. 

82-91. Numărul de goluri înscrise, bilanţul celor mai bune două atacuri din La Liga: 82 pentru Real şi 91 pentru Barcelona, care are un meci mai mult disputat în acest sezon. 

114. De atâţia ani durează confruntarea dintre cele două formaţii, primul episod derulându-se pe 13 mai 1902. Cuvântul „clasico” însă este de data mai recentă ca etichetă pentru confruntare, introdus de presă. 

233. Numărul de clasicos disputate până acum între Real şi Barca în competiţiile oficiale. Madrilenii conduc la mustaţă, cu 93 victorii la 91, 49 de meciuri terminându-se la egalitate. 

650. În milioane, numărul potenţial de telespectatori aşteptaţi pentru meciul de duminică, din 185 de ţări. Potrivit Ligii spaniole de fotbal (La Liga), este vorba de meciul dintre echipe de club cel mai urmărit din lume. 

620-679. În milioane de euro; cifrele de afaceri ale Real Madrid, respectiv FC Barcelona, pentru sezonul 2015-2016, potrivit datelor comunicate de cele două cluburi. Barca şi Real figurează pe podiumul cluburilor de fotbal, având cele mai mari încasări din lume, potrivit firmei specializate Deloitte. 

81.044. Numărul de spectatori, capacitatea stadionului Santiago Bernabeu, inaugurat în 1947. Camp Nou, stadionul FC Barcelona, inaugurat în 1957, are 99.354 locuri.

LIVE REAL MADRID – FC BARCELONA. LIVE ONLINE STREAM Digi Sport – VIDEO. ECHIPE ISTORICE

Înaintea noului El Clasico, Goal a stabilit cele două echipe istorice : una catalană, iar cealaltă madrilenă.Evident, selecţia a fost foarte drastică, dacă ţinem seama de toate starurile prezente de-a lungul vremii în cele două echipe. Sunt 28 de jucători, 28 de stele în cele două echipe, după ce, în 1928, a fost creată La Liga.

FCBarcelona: Zamora – Dani Alves, Puyol, Koeman, Sergi – Iniesta, Xavi, Cruyff, Ronaldinho- Messi, Kubala.

Real Madrid: Casillas – Marguitos, Sergio Ramos, Hierro, Roberto Carlos – Zidane, Redondo, Puşkaş – Di Stefano, Ronaldo, Raul.

Sursă: Agerpres