STEAUA-DINAMO 2-1 în etapa a 3-a din PLAY OFF. Vezi CLASAMENTUL

STEAUA-DINAMO 2-1. Steaua s-a impus, duminică, pe Arena Naţională, 2-1 cu Dinamo într-un meci din etapa a 3-a din play-off. Pintilii şi Busuladzic au fost eliminaţi, iar Dinamo a ratat egalarea la ultima fază, când Rivaldinho a trimis în bară.

02 apr. 2017, 13:18
STEAUA-DINAMO 2-1 în etapa a 3-a din PLAY OFF. Vezi CLASAMENTUL

STEAUA-DINAMO 2-1. Steaua a obținut prima victorie în fața lui Dinamo după 10 meciuri. Steaua a deschis scorul în minutul 10, când Alibec a șutat bine plasat de la peste 20 de metri. DInamo a început furibund cea de-a doua repriză. La prima ocazie, Nemec a șutat din careu, Niță a intervenit în primă fază, însă mingea a ricoșat la Bawab. Iordanianul a controlat bine balonul, dar a întârziat șutul, iar Niță a reținut.

FCSB – DINAMO 2-1. Gigi Becali: „Campionii!! Campioniii!” Tunurile puse pe arbitraj

STEAUA-DINAMO 2-1. Dinamo a egalat în minutul 57, când Nemec a reluat în poartă o lovitură de colț executată de Hanca. Kovacs a ezitat în a arăta centrul terenului și a validat reușita doar după consultări cu asistentul Alexandru Cerei.

STEAUA-DINAMO 2-1: Reghecampf, ofertă fabuloasă

STEAUA-DINAMO 2-1. Golul victoriei pentru Steaua a fost înscris de Boldrin, la doar câteva secunde după ce a fost introdus pe teren. Alibec a centrat până la Momcilovic, iar acesta a trimis în zona punctului de la 11 metri, de unde Boldrin a reluat în poartă. Cele două formații au terminat meciul cu câte un om în minus, după eliminările lui Pintilii și Busuladzici, ambele pentru cumul de cartonașe.

STEAUA-DINAMO 2-1 (1-0)

Au marcat: ALIBEC 10, BOLDRIN 75 / NEMEC 57

Cartonaşe roşii: Pintilii 88 / Busuladzic 90+3

STEAUA: Fl. Niță – Pleașcă, Pintilii, Moke, Momcilovic – Muniru, Ov. Popescu – Enache, Fl. Tănase (90 Achim), De Amorim (74 Boldrin) – Alibec (81 Gnohere).

DINAMO: Cerniauskas – Romera, Nedelcearu, M. Popescu, St. Filip – Busuladzic, Mahlangu (83 Rivaldinho) – Hanca, Bawab (67 Nistor), M. Oliva (58 P. Petre) – Nemec.

CLASAMENT PLAY-OFF