CM 2018. Umilinţă maximă pentru Messi. Croaţia a învins Argentina la scor de neprezentare

CM 2018. Croaţia a învins Argentina cu scorul de 3-0 şi este sigură de un loc în optimi la această Cupă Mondială. Toate golurile au fost marcate în repriza secundă, de Ante Rabic, Luka Modric şi Ivan Rakitic.

21 iun. 2018, 16:21
CM 2018. Umilinţă maximă pentru Messi. Croaţia a învins Argentina la scor de neprezentare

CM 2018. Argentina a suferit o umilinţă istorică în faţa Croaţiei, iar Messi a pierdut la aceste Mondiale bătălia de la distanţă cu Ronaldo. Ba chiar s-ar putea spune că a pierdut-o şi cu Luka Modric, decarul din naţionala Croaţiei, care a marcat joi sera, la Nijni Novgorod, unul dintre cele mai frumoase goluri de la acest Mondiale.

Croaţia a câştigat cu 3-0 şi s-a calificat deja în optimi, cel mai probabil de pe primul loc, urmând să joace împotriva ocupantei locului secund din grupa Franţei, foarte probabil Danemarca. În ceea ce-i priveşte pe argentinieni, în cazul în care printr-o minune ar putea trece de grupe, ar da în faza următoare chiar de Franţa. Aşadar, Argentina, umilită de Croaţia, a intrat în zodia calculelor, însă dacă Jorge Sampaoli nu schimbă ceva în jocul echipei n-o să poată bate nici Nigeria, în ultimul meci din grupă.

Dincolo de jocul prost al echipei a lăsat de dorit şi implicarea în joc a starurilor, Messi sau Aguero fiind destul de leneşi, spre deosebire de starurile croaţilor, Rakitic sau Mandzukic luptând efectiv pentru fiecare minge. Argentina arată dezolant la acest Mondial, în timp ce Croaţia străluceşte în grupa D, cu două victorii, cinci goluri marcate şi niciunul primit. 

Clasament grupa D:

1. Croaţia 2 2 0 0 5:0 6
2. Islanda 1 0 1 0 1:1 1
3. Argentina 2 0 1 1 1:4 1
4. Nigeria 1 0 0 1 0:2 0

Cele mai importante faze ale meciului:

Min. 90+1 Ivan Rakitic marchează la capătul unui contraatac în care apărarea argentinană a fost pur şi simplu umilită. Croaţia-Argentina 3-0!

Min. 86 Bară Croaţia, din lovitură liberă! Rakitic execută de la 26 de metri, mingea se duce la încheietura barelor. Caballero era bătut!
Min. 80 SUPER-GOOOL Luka Modric, Croaţia are 2-0! Şut excepţional al croatului, de la 20 de metri, lângă bară, în stânga lui Caballero! Croatul şi-a pregătit meticulos şutul şi a imprimat mingii o traiectorie extraordinară. Croaţia are acum 2-0!

Min. 71 Şut Dybala, din unghi, de la 14 metri, mingea se duce peste poartă.

Min. 66 Şansă de 2-0 pentru Croaţia! Vrsaljko îi trimite o pasă la firul ierbii lui Mandzukic, care are o deviere interesantă din colţul careului mic, însă balonul se duce în plasa laterală.

Min. 64 Ocazie imensă a Argentinei! Higuain îi trimie pe jos lui Meza, în colţul careului mic, acesta reia la colţul scurt, dar respinge Subasic. Balonul revine la Messi, care este blocat de Rakitic.

Min. 53 GOOOL Croaţia! Gafă incredibilă a portarului Caballero, care încearcă să-i paseze unui coechipier, dar îi pune mingea pe tavă lui Ante Rebic, care reia spectaculos în plasă. Croaţia are 1-0!

Min. 46 A început repriza secundă.
Min. 45 Pauză la Nijni Novgorod.

Min. 45+2 Contraatac Croaţia, Rebic scapă singur, dar se împiedică în minge, este ajuns de doi argentinieni şi şutează peste poartă de la 18 metri.

Min. 32 Croaţia are acum o ocazie uriaşă! Mandzukic se infiltrează prin spatele fundaşilor argentinieni şi reia cu capul, dar puţin pe lângă bară, centrarea lui Vrsaljko.

Min. 30 Ocazie uriaşă a Argentinei! Enzo Perez, cu toată poarta goală, trimite pe lângă bară, din 10 metri! A fost o neînţelegere teribilă între portarul Subasic şi doi dintre fundaşii săi, aceştia aflându-se la momentul şutului în afara cadrului porţii.

Min. 13 Fază frumoasă a Argentinei, cu Massimiliano Meza la finalizare! Şutul acestuia este blocat la disperare de un fundaş croat, iar mingea iese în corner! Şansă mare a sud-americanilor.

Min. 12 Acuna trimite un lob peste întreaga apărare croată pâna la Messi, care nu reuşeşte însă să ajungă la minge, iar Subasic reţine.

Min. 5 Croaţia are prima ocazie a meciului! perisic scapă pe stânga şi şutează în doagonală, dar Caballero respinge în corner!

Min. 1 A început partida de la Nijni Novgorod.

Echipele de start:

Argentina: Caballero – Mercado, Otamendi, Tagliafico – Salvio, Mascherano, Pérez, Acuña – Messi, Meza, Agüero
Rezerve: Guzman, Armani – Ansaldi, Biglia, Fazio, Banega, Higuain, Di Maria, Rojo, Lo Celso, Dybala, Pavon
Antrenor: Jorge Sampaoli

Croația: Subasic – Vrsaljko, Lovren, Vida, Strinic – Rakitic, Brozovic – Rebic, Modric , Perisic – Mandzukic
Rezerve: Livakovic, L. Kalinic – Corluka, Kovacic, Kramaric, Jedvaj, Bradaric, Caleta-Car, Badelj, Pjaca, Pivaric, N. Kalinic
Antrenor: Zlatko Dalic

Arbitru: Ravshan Irmatov (Uzbekistan)
Stadion: Nizhny Novgorod Stadium (Nizhny Novgorod)


LIVE TVR ARGENTINA CROATIA CM 2018 LIVE STREAMING ONLINE VIDEO TVR. ARGENTINA CROATIA s-a mai jucat de patru ori până acum. Argentina a câştigat de două ori, Croatia o dată, în timp ce alt meci s-a terminat nedecis. Ultima confruntare a avut loc în 2014, Argentina câştigând meciul amicat cu Croatia amical cu 2-1, datorită golurilor marcate de Ansaldi şi Messi. ARGENTINA – CROATIA, meci contând pentru GRUPA D de la CM 2018, se joacă, joi, la Nijnii Novgorod, de la ora 21:00, LIVE STREAMING ONLINE VIDEO TVR.

LIVE TVR ARGENTINA CROATIA CM 2018 LIVE STREAMING ONLINE VIDEO TVR. Deși a dat primul gol al „pumelor” la acest CM, Aguero nu l-a impresionat pe Maradona, care îl vede rezervă pe fostul său ginere în meciul ARGENTINA – CROATIA. „Cu toată durerea în inimă, spun că trebuie să joace în față Pavón și Higuaín. Kun nu poate rezista 90 de minute, trebuie menajat pentru mai departe. Pavon mă încântă și cred că ar mai fi nevoie de schimbări și la mijlocul terenului”., a spus Maradona. LIVE TVR ARGENTINA CROATIA CM 2018 LIVE STREAMING ONLINE VIDEO TVR.

LIVE TVR ARGENTINA CROATIA CM 2018 LIVE STREAMING ONLINE VIDEO TVR. Echipele probabile la meciul ARGENTINA CROATIA

ARGENTINA: Caballero – Mercado, Otamendi, Tagliafico – Salvio, Mascherano, Meza, Acuna – Messi, Kun Aguero, Pavon. Selecţioner: Jorge Sampaoli.

CROATIA: Subasic – Vrsaljko, Lovren, Vida, Strinic – Rakitic, Badelj – Brozovic, Modric, Perisic – Mandzukic. Selecţioner: Zlatko Dalic.

LIVE TVR ARGENTINA CROATIA CM 2018 LIVE STREAMING ONLINE VIDEO TVR. ARGENTINA – CROATIA, meci contând pentru GRUPA D de la CM 2018, se joacă, joi, la Nijnii Novgorod, de la ora 21:00, LIVE STREAMING ONLINE VIDEO TVR. ARGENTINA, 1 punct, şi CROATIA, 3 puncte, sunt în grupă cu Islanda, 1 punct, şi Nigeria, 0 puncte. TVR transmite LIVE ARGENTINA CROATIA CM 2018 LIVE STREAMING ONLINE VIDEO TVR.