CM 2018. Mbappe a calificat Franţa în optimi. „Cocoşii” au eliminat Peru de la Mondiale

CM 2018. Franţa a învins Peru cu 1-0, într-un meci jucat joi, la Ekaterinburg, în cadrul grupei C, şi a devenit a treia naţională calificată în optimile Mondialului din Rusia, după ţara gazdă şi Uruguay.

21 iun. 2018, 12:18
CM 2018. Mbappe a calificat Franţa în optimi. „Cocoşii” au eliminat Peru de la Mondiale

CM 2018. Asemenea Marocului cu o zi în urmă, Peru a lăsat a impresie frumoasă la acest Campionat Mondial. Pe cât de curajoase şi spectaculoase au fost ambele naţionale, pe atât de mare a fost ghinionul lor. Aşa cu Marocul nu merita să pierdă deschiderea cu Iranul, nici Peru n-ar fi trebuit să piardă cu Danemarca. Acum, în multe momente a jucat de la egal la egal cu Franţa, dar tabela de marcaj s-a încăpăţânat să nu se modifice în dreptul lor şi rămân fără gol marcat după două meciuri la CM 2018 şi, mai mult, fără nicio şansă de a mai prinde optimile.

CM 2018. În ce-i priveşte pe francezi, ei au în persoana lui Mbappe cel mai tânăr marcator din istoria participării „cocoşilor” la turneele finale. Acum aşteaptă relaxaţi meciul cu Danemarca, un egal securizându-le locul 1 în grupă. Atenţie mare însă, liderul de aici va juca cu locul 2 din grupa Argentinei, unde deocamdată Croaţia este pe primul loc, iar echipa lui Messi o secondează.

Clasament grupa C:

1. Franţa 2 2 0 0 3:1 6
2. Danemarca 2 1 1 0 2:1 4
3. Australia 2 0 1 1 2:3 1
4. Peru 2 0 0 2 0:2 0

Cele mai importante faze ale meciului:

Min. 88 Lovitură liberă de la aproape 30 de metri, pentru Peru. Execută Guerrero, peste zid, dar Hugo Lloris reţine balonul.

Min. 82 Şansă de 2-0 pentru Franţa! Dembele, intrat în locul lui Mbappe, trage din 14 metri, poziţie centrală, dar şutul său cu stângul trece pe lângă poartă.

Min. 74 Centrare spre Jefferson Farfan, intrat la pauză în naţionala Peru, dar voleul acestuia trece pe lângă bară.

Min. 61 Andre Carrillo trage din afara careului, dar mingea trece peste poarta lui Lloris.

Min. 50 Bară Peru! Şut Aquino, de la 25 de metri, mingea loveşte încheietura barelor! Ar fi fost un gol fantastic, dar aşa rămâne 1-0 pentru Franţa.

Min. 46 Start în repriza secundă.

La doar 19 ani, Mbappe este cel mai tânăr jucător din istoria Franţei care marchează la un Campionat Mondial de Fotbal.

Min. 45 S-a încheiat prima repriză la Ekaterinburg, Franţa-Peru 1-0!

Min. 43 O nouă ocazie Franţa! Lucas Hernandez trage puternic din 10-12 metri lateral stânga, pe colţul scurt, dar portarul peruvienilor respinge!

Min. 34 GOOOL Franţa! Mbappe împinge balonul în plasă din câţiva metri, după ce acesta a ajuns cu noroc la el, dintr-o deviere a unui şut al lui Giroud! Franţa-Peru 1-0!

Min. 31 Prima mare ocazie a peruvienilor! Guerrero primeşte mingea în interiorul careului, îl întoarce pe Umtiti şi şutează din 10 metri, însă pe direcţia lui Lloris, care respinge spectaculos!

Min. 14 Ocazie mare Franţa! Varane se poziţionează bine la prima bară, la o lovitură de colţ, reia cu capul în diagonală, dar balonul se duce puţin pe lângă!

Min. 11 Griezmann profită de o eroare a peruvienilor în propriul careu şi trage din 9 metri lateral dreapta, dar mingea şutată puternic spre colţul scurt nu prinde cadrul porţii.

Min. 6 Andre Carillo încearcă să-l surprindă pe Lloris cu un lob de la jumătatea terenului, dar mingea trece peste poartă.

Portarul naţionalei Franţei, Hugo Lloris joacă astăzi meciul cu numărul 100 în prima reprezentativă. Este al 7-lea jucător care atinge această cifră, după Thuram, Henry, Desailly, Zidane, Vieira şi Deschamps. 

Min. 1 A început meciul de la Ekaterinburg, Franţa-Peru.

Arbitru: Mohammed Abdulla Hassan (Emiratele Arabe Unite)

Stadion: Central Stadium (Yekaterinburg)

LIVE TVR FRANTA PERU CM 2018 LIVE STREAMING ONLINE VIDEO TVR. FRANTA – PERU, meci contând pentru GRUPA C de la CM 2018, se joacă, joi, la Ekaterinburg, de la ora 18:00, LIVE STREAMING ONLINE VIDEO TVR. FRANTA, 3 puncte, şi PERU, 0 puncte, sunt în grupă cu Danemarca, 3 puncte, şi Australia, 0 puncte. TVR transmite LIVE FRANTA PERU CM 2018 LIVE STREAMING ONLINE VIDEO TVR.