GERMANIA SUEDIA 2-1: Nemţii nu se dezmint, victorie în ultimele secunde la CM 2018

"Pe nemţi eşti sigur că i-ai bătut abia când îi vezi urcaţi în autocar", se spune în fotbal. Suedia a aflat adevărul acestei zicale la CM 2018, când a pierdut cu 1-2 printr-un gol încasat în minutul 5 al prelungirilor. Germania, campioana mondială en-titre, a învins Suedia, scor 2-1, sâmbătă, la Soci, cu un gol marcat de Toni Kroos, în minutul 90+5.

23 iun. 2018, 16:25
GERMANIA SUEDIA 2-1: Nemţii nu se dezmint, victorie în ultimele secunde la CM 2018

GERMANIA SUEDIA 2-1. Cu om în minus în ultimele 10 minute Germania a evitat in-extremis încă un rezultat dezastruos la acest mondial. Kroos i-a salvat pe nemți în meciul cuSuedia, câștigat cu 2-1 după un gol fabulos reușit în prelungiri din lovitură liberă. 

Suedia a deschis scorul prin Toivonen, în minutul 32, iar pentru Germania a egalat Reus, în minutul 48. În minutul 90+5, Kroos a adus victoria campioanei mondiale cu o lovitură liberă de la marginea careului. Din minutul 82, Germania a avut un jucător mai puţin, după eliminarea lui Boateng. Dar, vorba lui Lineker, „fotbalul este un sport în care 22 de oameni aleargă după minge, iar in final germanii câștigă mereu!”.

În primul meci al zilei, Mexic a învins Coreea de Sud, scor 2-1. În ultima etapă a grupei, Germania va întâlni Coreea de Sud, iar Mexic va juca împotriva Suediei.

Min. 95: GOOOOOOOL GERMANIA, dupa e lovise bara cu un minut inainte.

Min. 82 – Lucrurile se complică pentru campioana mondială. Jerome Boateng a primit al doilea galben, după o intrare agresivă asupra lui Berg, şi a fost eliminat. 

Min. 48: GOOOOOOOOOOOOL Germania, 1-1.

Min. 45+2 – PAUZĂ! Surpriză mare la Sochi. Germania e condusă de Suedia, scor 0-1, iar în acest moment e eliminată. 

Min. 32 – GOOOOOL, 1-0 Suedia! O fază începută de la o pasă uşoară greşită de Kroos în propria jumătate de teren s-a încheiat cu deschiderea scorului de către suedezi. Toivonen a înscris de lângă Rudiger, lobându-l elegant pe Neuer. 

Echipele de start:

Germania: Neuer – Kimmich, Rudiger, Boateng, Hector – Rudy, Kroos – Muller, Draxler, Reus – Werner
Rezerve: ter Stegen, Trapp, Brandt, Ginter, M. Gomez, Goretzka, Gundogan, Hummels, Khedira, Ozil, Plattenhardt, Sule
Antrenor: Joachim Loew

Suedia: Olsen – Lustig, Lindelof, Granqvist, Augustinsson – Claesson, Larsson, Ekdal, Forsberg – Berg, Toivonen
Rezerve: Nordfeldt, K. Johansson, Durmaz, Guidetti, Helander, Jiljemark, Jansson, Thelin, Krafth, Olsson, Rohden, Svensson 
Antrenor: Janne Andersson

Arbitru: Szymon Marciniak (Polonia)
Stadion: Soci

LIVE TVR GERMANIA SUEDIA CM 2018 LIVE STREAM ONLINE VIDEO TVR. Poate cel mai așteptat duel din runda cu numărul doi de la acest Mondial este cel dintre Germania și Suedia. Nemții sunt obligați să câștige acest joc pentru a mai spera la calificare, în timp ce sudezii se mulțumesc și cu un egal. Partida Germania – Suedia va fi una de luptă întrucât ambele formații au jucători cu experiență care vor ști să țină cât se poate de mult de minge, spectacolul nefiind pe lista celor două selecționate. GERMANIA şi SUEDIA se întâlnesc, sâmbătă, la Soci, în etapa a Grupei F de la CM 2018. Partida Germania – Suedia începe la ora 21:00 şi este LIVE STREAM ONLINE VIDEO TVR.

LIVE TVR GERMANIA SUEDIA CM 2018 LIVE STREAM ONLINE VIDEO TVR. FIFA a încredințat meciul GERMANIA SUEDIA de la Soci polonezului Szymon Marciniak. Fost mijlocaș la Wisla Plock, în liga a 4-a, Marciniak a povestit că era „o pacoste pentru arbitri, mereu aveau probleme cu mine”. Dar susține că experiențele trăite ca jucător îi sunt de folos în arbitraj: „Tocmai pentru că eu am fost un Rambo mă ajută acum să tratez mai ușor cu fotbaliștii care-mi dau bătăi de cap”. LIVE TVR GERMANIA SUEDIA CM 2018 LIVE STREAM ONLINE VIDEO TVR.

LIVE TVR GERMANIA SUEDIA CM 2018 LIVE STREAM ONLINE VIDEO TVR. Echipele probabile la meciul GERMANIA – SUEDIA

GERMANIA: Neuer – Kimmich, Boateng, Sule, Hector – Gundogan, Kroos – Muller, Ozil, Draxler – Gomez. Selecţioner. Jochim Low.

SUEDIA: Olsen – Lustig, Granqvist, Lindelof, Augustinsson – Claesson, Larsson, Ekdal, Forsberg – Berg, Toivonen. Selecţioner: Janne Andersson.

LIVE TVR GERMANIA SUEDIA CM 2018 LIVE STREAM ONLINE VIDEO TVR. GERMANIA şi SUEDIA se întâlnesc, sâmbătă, la Soci, în etapa a Grupei F de la CM 2018. Partida Germania – Suedia începe la ora 21:00 şi este LIVE STREAM ONLINE VIDEO TVR. Germania, 0 puncte, şi Suedia, 3 puncte, sunt în grupă cu Mexic, 3 puncte, şi Coreea de Sud, 0 puncte. TVR transmite, sâmbătă, de la ora 21:00, GERMANIA SUEDIA LIVE STREAM ONLINE VIDEO.