LIVE VIDEO Franţa – Croaţia ONLINE streaming pe TVR1 si TVR HD. Controverse la primul gol, nebunie la finala CM 2018

Reprezentativa Franţei a câştigat Cupa Mondială la fotbal pentru a doua oară în istoria sa, după ce a învins, duminică, la Moscova, cu scorul de 4-2 (2-1), selecţionata Croaţiei. Pentru Franţa au marcat Mandzukici '18 (autogol), Griezmann '39 (penalti), Pogba '59 şi Mbappe '65. Golurile Croaţiei au fost reuşite de Perisici '28 şi Mandzukici '69.

15 iul. 2018, 15:22
LIVE VIDEO Franţa – Croaţia ONLINE streaming pe TVR1 si TVR HD. Controverse la primul gol, nebunie la finala CM 2018

FRANTA – CROATIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR FINALA CM 2018: 

Min. 94: Final de meci, Franţa câştigă trofeul

Min. 69: FRANTA – CROATIA 4-2, Mandzukic profita de o gafa incredibila a portarului francez si reduce diferenta de scor.

Min. 66: GOOOOOOOOOL FRANŢA, 4-1, Mbape închide finala.

Min. 60: GOOOOOOOL POGBA, din pasa aceluiaşi Griezman, Franţa – Croaţia 3-1

Min. 34: Penalty pentru Franţa după ce arbitrul a consultat VAR. În urma unui corner, mingea l-a lovit în mână pe Perisic. 

Min. 29: GOOOL CROAŢIA. Ivan Perisic reuşeşte să egaleze cu un gol şut superb, la colţul lung, de la marginea careului. 

Min. 18: GOOOL FRANŢA. Griezmann execută o lovitură liberă de pe partea dreaptă, iar Mandzukic a deviat mingea în propria poartă. 

Mario Mandzukic şi-a asigurat un loc în istoria finalelor Cupei Mondiale, indiferent de rezultatul meciului cu Franţa. Din păcate pentru atacantul croat, printr-o contraperformanţă.

Fotbalistul lui Juventus a marcat primul autogol din istoria finalelor CM, în minutul 18 al partidei cu Franţa, de la Moscova. Mandzukic a trimis nefericit cu capul în propria poartă, după lovitura liberă executată de Antoine Grizemann.