Adio, Ionela Prodan! Cântăreaţa a fost înmormântată la Cimitirul Bellu. Scandal şi îmbrânceli la căpătâiul artistei VIDEO

Ionela Prodan a fost condusă pe ultimul drum. Artista a fost îmbrăcată în costum popular, un costum cu o mare valoare sentimentală, acesta fiind cusut chiar de mama ei. Slujba religioasă a fost oficiată de nouă preoţi, joi, la Capela Cimitirului Bellu, apoi a fost înmormântată alături de fostul ei soț, Traian Tănase. Ziua nu a fost lipsită de incidente. Oamenii veniţi la cimitir s-au îmbulzit în faţa capelei, în clipa în care Anamaria Prodan a început să împartă CD-uri cu melodiile mamei sale. A fost nevoie de nevoie de intervenţia bodyguarzilor pentru calmarea spiritelor. 

RomaniaTV.net
19 apr. 2018, 06:00

Slujba de înmormântare a Ionelei Prodan a fost oficiată joi în capela cimitirului Bellu. La căpătâiul artistei au stat fetele ei, Anamaria şi Anca, dar şi Laurențiu Reghecampf şi alte rude şi prieteni ai acesteia. Au fost și politicieni, dar și oameni din fotbal care au venit să fie alături de familie în clipele despărțirii.  La înmormântare a venit şi Gigi Becali. De asemenea, sute de oameni simpli au asistat la slujbă în faţa capelei.

Ionela Prodan a fost condusă pe ultimul drum, îmbrăcată într-un costum popular cusut chiar de către mama sa. 

După înmormântare, „familia şi prietenii apropiați sunt așteptați la Restaurant Premier Palace (Bulevardul Ghencea nr 134 București)”, a scris Anamaria Prodan pe pagina sa de socializare.

ÎMBRĂNCELI LA CAPELA CIMITIRULUI BELLU înainte de ÎNMORMÂNTAREA IONELEI PRODAN

Zeci de oamenii s-au îmbulzit în faţa capelei Cimitirului Bellu în clipa în care Anamaria Prodan a început să împartă CD-uri cu cântecele Ionelei Prodan, potrivit România TV. A fost nevoie de nevoie de intervenţia bodyguarzilor pentru calmarea spiritelor.

„Nu vreau să fie îmbulzeală. Staţi liniştiţi şi eu vă voi da CD-uri. Vă rog!”, a strigat Anamaria Prodan.

 

Ionela Prodan a murit, luni, la spitalul Elias din Capitală. Artista, care împlinise 70 de ani în urmă cu şase luni, s-a stins în braţele fiicei sale, Anamaria Prodan.

„Și-a dorit tare mult să trăiască și am crezut până în ultima secundă că o să o salveze. Atât de multă lume o iubea şi oamenii fugeau după maşina să o atingă, era o nebunie. Dădeam oamenii la o parte să ajung la mama, a iubit-o atâta lume, incredibil”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, anunţ de ultimă oră pe Facebook după moartea Ionelei Prodan

„Cea mai mare bucurie a ei am fost noi, când ne vedea pe noi râzând înflorea. Eu am venit pe lume după două luni după ce a plecat tata dintre noi. Eu n-am spus tată, atât de dor îmi era să spun tată cuiva”, a continuat Anamaria Prodan.

„Îmi spunea, Eu când o să mor, o să merg în Rai, eu visez că acolo o să cânt!. Și eu îi spuneam: Mamă, dar mai ai timp!. A plecat atât de lin”, a mai spus Anamaria Prodan.