Liviu Dragnea, audiat la Parchetul General în dosarul protestelor din 10 august UPDATE

Preşedintele PSD a fost chemat la Parchetul general pentru a fi audiat în legătură cu mitingul diasporei din 10 august, anunţă România TV. Biroul de Presă al Parchetului General a confirmat că Liviu Dragnea are calitatea de martor.

RomaniaTV.net
14 sept. 2018, 15:10
Liviu Dragnea, audiat la Parchetul General în dosarul protestelor din 10 august UPDATE

UPDATE: „Am fost întrebat despre declaraţiile legate de finanţarea externă a protestelor. Ceea ce am spus în faţa procurorilor nu am voie să spun presei. Jandarmeria a acţionat legal”, a declarat Liviu Dragnea la ieşirea de la Parchet, declarând că nu se teme „sub nicio formă” că va fi pus sub acuzare.

Întrebat dacă a depus vreun document la Parchet, el a spus că nu a depus niciun document. Liviu Dragnea a ajuns cu greu la maşină din cauza protestatarilor #rezist, care l-au huiduit la ieşirea de la Parchet. 

Dragnea, aşteptat de protestatari la ieşirea de la audieri

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost aşteptat de protestatari la ieşirea de la audieri, având şi un dialog cu aceştia. Dragnea a fost condus de jandarmi până la maşină.

„Protestatară: De unde sunteţi atât de bogat?

Dragnea: Unde este bogăţia mea, doamnă? Unde e? Nu v-aţi săturat de atâtea minciuni?”

A fost dialogul dintre o protestatară şi liderul PSD.

Circa 10 persoane îl aşteptau pe Liviu Dragnea la Parchetul General, strigându-i: „La puşcărie!”, „Ai furat de la copii”, „Cât de javră poţi să fii, să gazezi nişte copii”

Dragnea a fost flancat de jandarmi şi condus până la maşină.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a ajuns, vineri seară, la Parchetul General. El a spus că a fost chemat în calitate de martor şi că speră să fie vorba despre dosarul privind violenţele din 10 august din Piaţa Victoriei.

Reamintim că preşedintele PSD, Liviu Dragnea a catalogat evenimentele din 10 august, din Piaţa Victoriei, ca fiind o tentativă de lovitură de stat eşuată, catalogând drept iresponsabilă atitudinea preşedintelui Iohannis legat de acele evenimente.

„Eu am văzut o tentative de lovitură de stat eşuată. Asta se vorbea pe reţelele de socializare. Domnule, nu o să mai fie legile justiţiei, dăm noi jos guvernul şi luăm puterea. Ceea ce a făcut Iohannis cu acea postare pe Facebook iresponsabilă din partea unui şef de stat, să descurajezi jandarmii, care au acţionat conform legii, şi tu să inciţi în continuare la violenţă, exact în minutele în care acea fată mai avea puţin şi era linşată de acele brute. Aceia erau oameni, aceia erau paşnici. Tot ce a început Orban, Gorghiu, şi alţi pe la TV, nu au zis nimic că au dat foc, dădeau cu bucăţi din caldarâm. Erau organizaţi, să nu mai stea în primul rând. Să stea în spate cu 4, 5 rânduri, să îi incite şi pe cei din faţă. Deci era organizare paramilitară foarte bine pusă la punct. Eu asta am văzut. O încercare de lovitură de stat”, a spus recent Liviu Dragnea.