Liviu Dragnea, despre disensiunile dintre Tăriceanu şi Constantin: Susţinerea Guvernului în Parlament nu este afectată

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că disensiunile care apar din partea unor persoane din coaliția majoritară nu afectează susținerea Guvernului.

17 mart. 2017, 15:27
Liviu Dragnea, despre disensiunile dintre Tăriceanu şi Constantin: Susţinerea Guvernului în Parlament nu este afectată

„Am văzut câteva ieșiri ale domnului Daniel Constantin, care era puțin supărat, după câte am înțeles eu, pe domnul Tăriceanu, dar vă pot spune că susținerea Guvernului nu va fi afectată. Guvernul va avea, în continuare, o susținere serioasă în Parlament, chiar dacă unii, și de la noi, și de la ALDE, se mai supără. Cele două partide rămân stabile, serioase. Avem o majoritate sănătoasă în Parlament care va susține Guvernul și măsurile guvernamentale”, a afirmat Liviu Dragnea.

Și în ceea ce privește relația sa cu Victor Ponta, liderul PSD susține că îl leagă aceeași prietenie cu fostul premier pentru care ar face, oricând, la fel de multe ca și până acum, scrie Agerpres.

Citeşte şi: Liviu Dragnea: Am făcut enorm de multe lucruri pentru Victor Ponta. Nu îmi pare rău de nicio acţiune a mea

„Eu am făcut enorm de multe lucruri pentru Victor Ponta în cei cinci ani cât am fost împreună la conducerea partidului și o parte la cea a Guvernului și nu îmi pare rău de nicio acțiune de-a mea. Dacă ar fi să dăm timpul înapoi, aș face la fel, iar din partea mea, ar fi aceeași prietenie cu Victor Ponta”, a mai afirmat liderul PSD.