Liviu Dragnea, schimbare de look în puşcărie. Este de nerecunoscut. Cum arată acum fostul şef al PSD

În urmă cu ceva vreme, Liviu Dragnea a ales să își schimbe look-ul la Rahova.

14 sept. 2019, 11:08
Liviu Dragnea, schimbare de look în puşcărie. Este de nerecunoscut. Cum arată acum fostul şef al PSD

Liviu Dragnea pare că s-a obișnuit cu statutul de deținut la Penitenciarul Rahova, scrie stirilekanald.ro. Fostul baron de Teleorman s-a adaptat la regimul închis și are un comportament exemplar în spatele gratiilor.

Citeşte şi Liviu Dragnea, scos din închisoare şi dus la Tribunalul Bucureşti pentru a fi audiat ca martor în dosarul lui Valeriu Zgonea

Omul care a făcut multă vreme legea în PSD nu are parte acolo de un trai luxos, așa cum s-a zvonit că ar duce-o alți politicieni sau personalități din lumea afacerilor autohtone. Din contră, viața lui în pușcărie este una modestă, lucru apreciat de toți cei aflați la fața locului.

Surse de la pușcărie susțin că Dragnea ar fi început să lucreze la garajul unității, unde a fost dus la finele lunii mai, exact după alegerile europarlamentare. Politicianul repară mașinile din parcul auto correctional, cot la cot cu toată lumea, fără să aibă vreo obiecție.

Din informațiile obținute de jurnaliștii de la realitatea.net, Dragnea „ar sta singur în celulă și are un salariu minim pe economie de 1.500 de lei (îndemnizația de pușcăriaș pe care o acordă statul, din taxele și impozitele românilor). Ex-liderul PSD nu refuză mâncarea oferită de bucătarii penitenciarului pentru că asta ar fi considerat un gest de represiune față de autorități, iar orice formă de protest i-ar scurta șansele să iasă mai repede din pușcărie”, a menționat sursa citată.