Dragnea: Am votat pentru creşterea economiei, pensii şi salarii mai mari, pentru taxe şi impozite mai mici

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Preşedintele PSD Liviu Dragnea a votat, duminică, în jurul orei 9.30, la Turnu Măgurele, la secția de la Școala Generală "Mircea cel Bătrân".

11 dec. 2016, 07:32
Dragnea: Am votat pentru creşterea economiei, pensii şi salarii mai mari, pentru taxe şi impozite mai mici

„Azi am votat pentru creşterea economiei, pentru locuri de muncă, pentru mai mulţi bani în buzunarele românilor, pentru pensii şi salarii mai mari. Pentru a îmbunătăţi rapid situaţia din sănătate şi educaţie şi pentru a reda demnitatea medicilor şi profesorilor. Pentru taxe şi impozite mai mici şi pentru a-i sprijini pe oamenii de afaceri. Pentru ca tinerii din România să aibă locuri de muncă bine plătite, să îşi poată cumpăra o casă şi să ajungă rapid în clasa de mijloc. Pentru un program de readucere la viaţă a satului românesc şi pentru a ne hrăni din roadele pământului nostru şi nu din importuri de proastă calitate. Vreau ca românii să se simtă acasă în ţara lor şi România să fie o casă bună pentru toţi, nu doar pentru o parte dintre ei. Am votat pentru o guvernare competentă şi responsabilă şi care poate face toate aceste lucruri începând de mâine, nu peste ani, ci de mâine”, a declarat Liviu Dragnea, la ieşirea de la vot.

Liderul PSD şi-a exprimat speranţa ca românii să iasă la vot duminică. „Sper ca românii să vină astăzi la vot şi să facă diferenţa dintre realitate şi vorbe, între manipulare şi adevăr. Doamne ajută!”, a adăugat Dragnea.

CITEŞTE ŞI: Gabriela Firea: Am votat pentru un Parlament eficient, pentru un guvern căruia să îi pese de români