Liviu Dragnea le răspunde celor care i-au cerut DEMISIA. Liderul PSD ameninţă cu EXCLUDERI

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Liviu Dragnea, preşedintele executiv al PSD, a reacţionat, după ce, luni, i s-a cerut demisia din partid, în urma eşecului de la alegerile prezidenţiale. În plus, Dragnea spune că se poate ajunge la excluderi în cazul celor care au avut "alt proiect în campanie".

17 nov. 2014, 14:42
Liviu Dragnea le răspunde celor care i-au cerut DEMISIA. Liderul PSD ameninţă cu EXCLUDERI

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Liviu Dragnea le-a răspuns membrilor PSD care l-au acuzat că este vinovat de eşecul de la alegerile prezidenţiale.  

„Eu am vorbit cu foarte mulţi colegi în legătură cu cei care au cerut ce spuneţi dvs. O să le răspund în partid. Eu nu răspund niciunui coleg prin presă„, a declarat Dragnea, după ce senatorul Dan Şova şi deputatul Radu Popa i-au cerut demisia, iar Marian Vanghelie a declarat că Dragnea este „răspunzător” pentru rezultatul „foarte prost”.

Dragnea a arătat că este o nevoie de o analiză în PSD „cum nu s-a făcut până acum în partid”, spunând că „poate au fost abordări greşite sau ezitări”.

Întrebat cine îşi va asuma eşecul, Dragnea a răspuns: „Vom discuta săptămâna viitoare în Comitetul Executiv. Vom discuta săptămâna viitoare, nu se poate lua o decizie acum, nici aici la Parlament, nici pe scări. Trebuie să vedem dacă partidul a scos maxim din ce putea să scoată, dacă putea lua mai mult sau dacă au fost greşeli în interior, la centru sau în judeţe. (…) Legea amnistiei e posibil să fi fost o solicitare care, încet-încet, a înclinat balanţaa”.

Marian Vanghelie: PSD a obţinut un scor foarte prost. Cred că şi Liviu Dragnea este răspunzător

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Totuşi, liderul PSD a ţinut să sublinieze că se poate ajunge şi la excluderi din partid, mai ales că unii lideri ar fi avut „alt proiect” în campanie.

„Eu nu spun acum cine ar trebui să plece, dar în aceste zile ies la inveală toţi cei care au avut alt proiect în campanie sau pre-campanie. Aceste lucruri vor trebui tranşate definitiv, dacă vrem să avem un partid care să poată solicita şi funcţia de preşedinte data viitoare, că susţinere politică are. (…) E posibil să ajungem şi la excluderi. eu nu aş vrea să ajungem acolo. (…) Ne vom uita, de exemplu, cu atenţie la Cluj, să vedem dacă cineva, un alt lider, putea stopa valul de acolo. (…)Părerea mea e că Victor Ponta e un candidat bun şi unul corect. Să vedem, s-a confruntat Victor Ponta, PSD sau ambele?”, a mai spus Dragnea.

Un deputat PSD cere DEMISIA lui Dragnea: După ce a pierdut campania cu Geoană, l-a înjunghiat pe Ponta