Liviu Dragnea: Am făcut enorm de multe lucruri pentru Victor Ponta. Nu îmi pare rău de nicio acţiune a mea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă la Reşiţa, că, în ultimii ani, a făcut „enorm de multe lucruri” pentru Victor Ponta şi nu îi pare rău de acţiunile sale, iar dacă ar putea să dea timpul înapoi, ar proceda la fel.

17 mart. 2017, 14:48
Liviu Dragnea: Am făcut enorm de multe lucruri pentru Victor Ponta. Nu îmi pare rău de nicio acţiune a mea

„Eu am făcut enorm de multe lucruri pentru Victor în cei şase ani de zile cât am fost împreună la conducerea partidului şi nu îmi pare rău de nicio acţiune de a mea. Dacă ar fi să dau timpul înapoi, aş face la fel. Din partea mea va fi aceeaşi prietenie”, a precizat Liviu Dragnea.

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat, miercuri, că îi este greu să înţeleagă de ce este atacat în continuare de către Liviu Dragnea şi a spus că este păcat ”să bagi şopârle”, în calitate de preşedinte PSD, transmite News.ro.

Citeşte şi: Victor Ponta: M-a deranjat la domnul Dragnea că s-a spălat aşa pe mâini

”Nu înţeleg de ce continuă atacul asupra mea, de ce este aşa supărat că, de fapt, noi ne-am înţeles: eu susţin Guvernul, susţin PSD, nu-l susţin pe domnul Dragnea. Asta-i viaţa!”, a declarat Victor Ponta, adăugând că nu poate fi de acord cu ”stilul de conducere monarhică” pe care l-ar promova Liviu Dragnea la conducerea PSD.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, marţi, la B1 TV, că preferă să amâne discuţiile despre o eventuală funcţie în partid care să-i fie acordată lui Victor Ponta, lăsând de înţeles că a existat o discuţie în acest sens între Ponta şi premierul Sorin Grindeanu.

Preşedintele PSD l-a acuzat pe Victor Ponta că a început de mai multă vreme o campanie îndreptată împotriva partidului, campanie care este greu de înţeles.

”Că are el o problemă personală cu mine, dar când spui că Guvernul ăsta – care este rezultatul alegerilor şi pe care l-am susţinut cu toţii – ne va pune în pământ, că nu va reuşi să facă încasările, asta face rău guvernării pentru că dă un sentiment de neîncredere”, a mai spus Liviu Dragnea.