Liviu Dragnea, atac la Rise Project: Mie îmi place de ei chiar şi atunci când sunt penibili

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a afirmat joi că "îi place" pe cei care lucrează la Rise Project "chiar şi atunci când sunt penibili", menţionând că "habar nu are" de demersurile pe care Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal le-ar fi făcut, în sensul că ar fi notificat Rise să îşi divulge sursele în cazul anchetei în care liderul PSD este vizat.

RomaniaTV.net
08 nov. 2018, 16:46
Liviu Dragnea, atac la Rise Project: Mie îmi place de ei chiar şi atunci când sunt penibili

„Eu le-am spus celor de la Rise Project, nu cred că sunt aici, m-au întrebat când îmi place de ei şi când îmi convine, şi când nu-mi convine. Mie îmi place de ei chiar şi atunci când sunt penibili. Deci, nu lucrez la Autoritatea asta de Protecţie a Datelor Personale, habar n-am de demersurile pe care le-a făcut această instituţie, în aceste condiţii nu am ce să comentez”, a afirmat Dragnea la Palatul Parlamentului.

El a făcut această precizare întrebat fiind dacă este implicat în presiuni exercitate asupra celor de la Rise Project, în contextul în care aceştia au primit o notificare de la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, în care li se cere să îşi divulge sursele în cazul anchetei în care este vizat Dragnea şi să ofere informaţii despre toate datele pe care le deţin.

Tot în legătură cu informaţiile furnizate de Rise Project, Dragnea a fost întrebat dacă a încasat bani din chirie sau a beneficiat de alte avantaje materiale de pe urma unui imobil pe care l-ar deţine în Mamaia.

„Nu am încasat nicio chirie. Ştiu că acolo începusem cam prin 1900, toamna, o construcţie pe care în 1900, iarna, am vândut-o. Ce s-a întâmplat după aia nu mai ştiu. Nu-mi aduc aminte, citiţi acele penibilităţi din valiză şi vă luaţi informaţii de acolo”, a spus Dragnea.