Liviu Dragnea, către Viorel Hrebenciuc: Îmi pare rău că nu a înţeles, lucrurile în partid s-au schimbat. Reacţia fostului lider PSD

Liviu Dragnea a clarificat afirmațiile pe care le-a făcut în urmă cu câteva zile despre manipulările practicate de către unii membri ai partidului, referindu-se la Viorel Hrebenciuc.

21 sept. 2017, 12:35
Liviu Dragnea, către Viorel Hrebenciuc: Îmi pare rău că nu a înţeles, lucrurile în partid s-au schimbat. Reacţia fostului lider PSD

UPDATE: Fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc, până în 2014 un adevărat „sforar” în partid, răspunde la acuuzația lansată de Dragnea, cu privire la noi jocuri de culise.

„Nu am de gând să intru în polemică. În niciun caz. Din ziua demisiei nu mă mai preocupă politica!”, a precizat Viorel Hrebenciuc.

”Sunt mai mulți oameni care mi-au spus și nu au inventat. Au fost mai multe întâlniri organizate de domnul Viorel Hrebenciuc, care vorbea că trebuie să fie schimbată conducerea PSD. Îmi pare rău că nu a înțeles, lucrurile în partid s-au schimbat”, a spus Liviu Dragnea la DCNews.

”Poate eu nu mă ridic la nivelul lui (n.r. Viorel Hrebenciuc), dar partidul funcționează altfel acum. Înainte poate mergea, acum funcționează altfel”, a adăugat acesta.

Întrebat când au avut loc întâlnirile, dacă s-au întâmplat în timpul sau după moțiune, președintele PSD a răspuns: ”Și înainte, și în timpul, și după. Când mai apare o chestie în presă că mi se întâmplă mie ceva apar aceste întâlniri. Nu e o problemă, partidul funcționează altfel. PSD nu mai e partidul în care PSD e al lui ăla. Eu am deschis foarte mult partidul”.