Liviu Dragnea, cel mai înjurat politician pe Facebook. Legea Defăimării i-a adus peste 4.000 de comentarii negative

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a intrat în gura internauţilor. Legea Defăimării l-a propulsat pe Dragnea în topul celor mai comentaţi şi înjuraţi politicieni. Postarea despre mult hulita Lege a Defăimării i-a peste 4.000 de comentarii, iar cele mai multe conţineau şi injurii.

11 feb. 2016, 11:16

Liviu Dragnea a stârnit furia internauţilor cu ocazia Legii Defăimării. Potrivit Facebrands, postarea liderului PSD despre legea demnităţii umane a fost asaltată cu mii de înjurături.

Postarea a dispărut însă noaptea trecută de pe Facebook, după ce adunase peste 4.000 de comentarii. Apoi, aceeaşi postare a reapărut în această dimineaţă, cu mult mai puţine comentarii, scrie paginademedia.

Citeşte şi: Dragnea: Nu este Legea defăimării, s-a tot promovat această denumire pentru a se spune că e o lege negativă

Internauții s-au ocupat și de editarea paginii de Wikipedia a lui Dragnea, unde a fost numit „plângăcios ofensat”, conform playtech.

Membrii Comisiilor juridică și pentru drepturile omului din Camera Deputaților au dat marți, în ședință comună, raport de admitere pentru proiectul de lege privind promovarea demnității umane și toleranței față de diferențele de grup, adoptând și un amendament care vizează aplicarea unor sancțiuni contravenționale pentru cei care discriminează persoane fizice între 1.000 și 30.000 de lei, respectiv grupuri sociale între 2.000 lei și 100.000 de lei.

Raportul a fost adoptat cu majoritatea voturilor deputaților PSD, fără susținerea UDMR și PNL.