Liviu Dragnea, despre legea salarizării unitare: Vom depune proiectul luni

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Parlament, că nu s-a întârziat cu Legea salarizării unitare, depunerea proiectului la Parlament urmând să aibă loc luni. Liderul social-democraţillor a mai spus că actul normativ ar putea să sufere doar mici modificări faţă de forma actuală.

20 apr. 2017, 10:13
Liviu Dragnea, despre legea salarizării unitare: Vom depune proiectul luni

Întrebat cât mai întârzie depunerea Legii salarizării unitare în Parlament, preşedintele Camerei Deputaţilor a spus: „Dar nu întârzie”.

„Şi am stabilit să depunem luni. Totuşi, mâine nu cred că este mare agloemraţie pe aici pe la Parlament. A fost foarte bine că a fost această perioadă, foarte mulţi oameni au început să înţeleagă ce este în acea lege şi ceea ce ne-a interesat şi m-a interesat, ca legea să intre în Parlament după ce cea mai mare parte din societate să înţeleagă ce este în ea”, a completat Liviu Dragnea.

De asemenea, întrebat dacă proiectul va fi depus în forma în care este acum pe site-ul PSD, preşedintele Camerei Deputaţilor a spus că, în cazul în care va suferi modificări, acestea vor fi „foarte mici”, relatează News.ro.

Chestionat despre nemulţumirile social-democraţilor în privinţa îngheţării pensiilor speciale, Dragnea a spus că trebuie să se facă distincţie între categoriile care beneficiază de astfel de pensii.

„Respect opiniile lor, numai că trebuie să facă distincţie între categoriile care beneficiază de astfel de pensii. De exemplu, judecătorii nu pot fi încadraţi la pensii speciale. Aici se face o confuzie”, a conchis Liviu Dragnea.