Liviu Dragnea, despre ministrul Justiţiei: Îmi pun mari speranţe în Tudorel Toader. Cred că este un om de bun simţ, bine pregătit

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat pentru România TV că îşi pune mari speranţe în ministrul Justiţiei Tudorel Toader pe care îl consideră un om cu bun simţ, foarte bine pregătit şi cu bună credinţă. 

RomaniaTV.net
12 iul. 2017, 19:52
Liviu Dragnea, despre ministrul Justiţiei: Îmi pun mari speranţe în Tudorel Toader. Cred că este un om de bun simţ, bine pregătit

Liviu Dragnea a declarat că în această vară Tudorel Toader va prezenta pachetul de legi pe Justiţie, legi ce urmează să fie discutate atât în ţară cât şi la Bruxelles:

Din ceea ce știu eu, în această vară domnul Tudorel Toader va prezenta proiectele pe tema justiției. Săptămâna viitoare vom avea o discuție și în această vară va fi prezentat pachetul de legi pe justiție, vor fi discutate și la Bruxelles și în țară (…) Trebuie să pună bazele unei noi legislații pe justiție care să aibă un mai bun spirit juridic„, a spus Dragnea la România TV.

De asemenea, preşedintele PSD a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Tudorel Toader:

Eu îmi pun mari speranțe în Tudorel Toader și cred că este un om de bun simț, foarte bine pregătit, cu bună credință. La un moment dat când va avea proiectele gata va avea loc o întâlnire cu liderii coaliției și cu domnul Tudorel Toader, vor fi prezentate și apoi le vom lansa pentru o serioasă discuție publică„, a declarat Liviu Dragnea.