Liviu Dragnea, despre OUG pe codurile penale: „Decizia va fi la Guvern. Nu o să impun premierului sau Guvernului nimic”

Modificările la codurile penale şi legile justiţiei ar putea fi adopate prin ordonanţă de urgenţă sau asumarea răspunderii guvernului dacă acestea vor fi blocate în drumul spre promulgare. O spune chiar preşedintele PSD, Liviu Dragnea, care a afirmat, miercuri seară, că decizia nu respinge nimic, decizia aparţinând premierului Dăncilă şi Guvernului.

RomaniaTV.net
11 iul. 2018, 20:01
Liviu Dragnea, despre OUG pe codurile penale: „Decizia va fi la Guvern. Nu o să impun premierului sau Guvernului nimic”

„Aici decizia va fi la Guvern. Nu o să impun premierului sau Guvernului nimic. Ceea ce ține de parlament, de decizia politică sunt lucruri rezolvate. Decizia politică a fost asumată, cu calendar anunțat public, respectat. De aici încolo să vedem cum se desfășoară lucrurile în continuare, contestări. Ei vor să se întindă cu intrarea în vigoare a acestor legi cu speranța restaurației.

Ce va face Guvernul, ce vor face partidele din coaliție, vom vedea. Și eu aștept ca toți colegii noștri să facă ceea ce e de făcut pentru ca obiectivele asumate de noi să fie îndeplinite. O să vedem”, a afirmat Liviu Dragnea la Antena3.

Citeşte şi: Liviu Dragnea: Iohannis a semnat revocarea lui Kovesi de frica suspendării. Este ferm deschis subiectul suspendării preşedintelui