Plata prin SMS a taxei de pod pe A2, nefuncţională pentru două ore la Vodafone. Liviu Dragnea: E inadmisibil UPDATE

Plata prin SMS a taxei de pod pe A2 nu a funcţionat la Vodafone timp de aproape două ore marţi seară, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, în condiţiile în care traficul este destul de aglomerat, oamenii întorcându-se din vacanţa de 1 Mai. Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a calificat "inadmisibil" ca într-o zi cu trafic atât de intens să existe probleme cu sistemul de plată.

RomaniaTV.net
01 mai 2018, 17:27
Plata prin SMS a taxei de pod pe A2, nefuncţională pentru două ore la Vodafone. Liviu Dragnea: E inadmisibil UPDATE

UPDATE Abonații VODAFONE ROMANIA pot să achite din nou, prin SMS, tariful pentru utilizarea podurilor peste Dunăre între Fetești și Cernavoda (peaj), începând cu ora 20.38, anunţă CNAIR într-un comunicat.

„Plata peajului nu a putut fi efectuată între orele 19.00 și 20.38, astăzi, 01.05.2018, din cauza unor probleme tehnice, care au fost soluționate însă de VODAFONE ROMANIA, în urma sesizărilor CNAIR S.A.

În tot acest interval plata peajului a putut fi efectuată prin sms, la toți ceilalți operatori de telefonie mobilă, la care serviciile au funcționat.

Reamintim utilizatorilor că în situația în care nu au efectuat plata peajului înainte de a tanzita podurile de la Fetești și Cernavodă, pot face acest lucru până la ora 23.59 a zilei următoare efectuării trecerii, atât prin sms la operatorii de telefonie mobilă cât și direct, la distribuitorii autorizați (în special benzinării) sau prin intemediul portalului www.erovinieta.ro”, potrivit CNAIR. 

________________

Anunţul că plata prin SMS a taxei de pod la Cernavodă nu funcţionează la Vodafone a fost făcut de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

„Abonații VODAFONE ROMANIA care doresc să achite tariful pentru utilizarea podurilor peste Dunare între Fetești și Cernavoda (peaj) nu pot face acest lucru  din cauza unor probleme tehnice ale acestui operator de telefonie mobilă.

Această situație a apărut astăzi, 01.05.2018, începand cu orele 19.00.

Plata peajului poate fi însă efectuată prin sms, la toți ceilalți operatori de telefonie mobilă, la care serviciile funcționează.

Utilizatorii pot achita peajul, până la ora 23.59 a zilei următoare efectuării trecerii, atât prin sms la ceilalți operatori de telefonie mobilă cât și direct, la distribuitorii autorizati (în special benzinării) sau prin intemediul portalului www.erovinieta.ro.

În urma sesizarii CNAIR, personalul tehnic al VODAFONE ROMANIA a dat asigurări că lucrează pentru remedierea problemei.

CNAIR va reveni cu informații, imediat ce operatorul de telefonie mobilă VODAFONE ROMANIA va remedia problemele tehnice aparute”, a anunţat CNAIR într-un comunicat.

Liviu Dragnea: E inadmisibil

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a spus, marţi, că a primit multe mesaje de la cei care se întorceau de la mare privind faptul că nu pot plăti taxa de pod la Feteşti prin SMS, afirmând că este „inadmisibil” ca într-o zi cu trafic atât de intens să existe probleme cu sistemul de plată.

Am primit multe mesaje astăzi de la oameni care se întorceau de la mare, pe Autostrada Soarelui, că nu pot plăti taxa de pod la Fetești prin SMS, deoarece sistemul nu funcționează. Mi se pare inadmisibil ca într-o zi cu trafic atât de intens pe autostradă să existe probleme cu sistemul de plata. Totusi, mă întreb și eu, contractul dintre Compania de drumuri (CNAIR) și operatorii de telefonie mobilă nu conține și niște obligații de ambele părți? Cetățenii care nu au nicio vină nu trebuie protejați?„, a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

 
 
 

Abonații VODAFONE ROMANIA pot să achite din nou,  prin SMS, tariful pentru utilizarea podurilor peste Dunăre între Fetești și Cernavoda (peaj), începând cu ora 20.38. 

 

Plata peajului nu a putut fi efectuată între orele 19.00 și 20.38, astăzi, 01.05.2018, din cauza unor probleme tehnice, care au fost soluționate însă de VODAFONE ROMANIA, în urma sesizărilor CNAIR S.A.

 

În tot acest interval plata peajului a putut  fi  efectuată prin sms, la toți ceilalți operatori de telefonie mobilă, la care serviciile au funcționat.

 

Reamintim utilizatorilor că în situația în care nu au efectuat plata peajului înainte de a tanzita podurile de la Fetești și Cernavodă,  pot face acest lucru până la ora 23.59 a zilei următoare efectuării trecerii, atât prin sms la operatorii de telefonie mobilă cât și direct, la distribuitorii autorizați (în special benzinării) sau prin intemediul portalului www.erovinieta.ro.