Liviu Dragnea, despre protestatari: Cred că nu au toate informaţiile. Mihai Tudose: E dreptul lor civic

Protestatarii nu dețin cel mai probabil toate informațiile în ceea ce privește modificările la Codul fiscal, consideră președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, lider al PSD.

12 nov. 2017, 13:36
Liviu Dragnea, despre protestatari: Cred că nu au toate informaţiile. Mihai Tudose: E dreptul lor civic

Întrebat ce mesaj are pentru cei care protestează duminică seara, Dragnea a spus: „Am auzit și eu asta. În ceea ce privește modificările la Codul fiscal noi ne urmărim programul de guvernare care a fost susținut de milioane de români. Este și vorba de un pachet de măsuri care ajută și creșterea veniturilor la bugetul de stat, care asigură și stabilitatea fondului de pensii, care simplifică procedurile pentru firmă și care în unele situații chiar mărește salariile nete pentru salariați, iar firmele nu plătesc mai mult. Din punctul meu de vedere cred că nu au toate informațiile”.

Liderul PSD a menționat că nu a existat niciun fel de ezitare în privința măsurilor fiscale, la care a lucrat în toată această perioadă împreună cu premierul Mihai Tudose.

La rândul său, întrebat la ieșirea de la congresul TSD de la Romexpo cum comentează faptul că duminică au loc noi proteste, Mihai Tudose a spus: „E dreptul lor civic”.