Liviu Dragnea, despre Rovana Plumb: Va rămâne în echipa de conducere a partidului

Liviu Dragnea a anunţat că, în condiţiile în care Rovana Plumb nu va mai candida la şefia Consiliului Naţional al PSD, îi va fi propusă o altă funcţie de conducere în partid.

08 feb. 2016, 17:38
Liviu Dragnea, despre Rovana Plumb: Va rămâne în echipa de conducere a partidului

Liviu Dragnea, președintele PSD, a anunțat că Rovana Plumb, care nu mai dorește să candideze pentru un nou mandat la șefia Consiliului Național, va fi inclusă în echipa de conducere a partidului ”în foarte scurt timp”.

„Am avut o discuție cu domna Rovana Plumb, nu mai dorește să candideze pentru această funcție (de președinte al Consiliului Național al PSD – n.r.), în schimb va rămâne în echipa de conducere a partidului. În foarte scurt timp, Rovana Plumb va fi inclusă în echipa de conducere a partidului”, a declarat Dragnea, luni, citat de Agerpres.

Întrebat dacă pentru funcția de președinte al CN al PSD îl va susține pe Constantin Niță, Dragnea a menționat că acest subiect va fi discutat marți.

„Președintele Consiliului Național trebuie să fie un om la fel de organizat ca și Rovana Plumb, un om care să aibă expertiză, care să construiască departamentele să devină laboratoarele de politici publice pentru PSD. Este o funcție extrem de importantă și trebuie să fie cineva care să aibă și capacitatea să muncească”, a precizat președintele PSD.

El a adăugat că există mai mulți parlamentari PSD, printre care și Mădălin Voicu, care nu mai vor să candideze pentru un nou mandat „din motive care nu au legătură cu PSD”.

Președintele Consiliului Național (CN) al PSD, Rovana Plumb, a anunţat luni că nu va mai candida pentru un nou mandat la șefia acestui for, care se va reuni marți la Palatul Parlamentului.

Citeşte şi: Rovana Plumb nu mai candidează pentru şefia Consiliului Naţional al PSD