Liviu Dragnea, despre solicitarea de arestare a lui Mădălin Voicu şi Nicolae Păun: PSD nu se opune acestor cereri

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, spune că social-democrații nu se vor opune solicitării Justiției privind încuviințarea reținerii și arestării preventive a deputaților Mădălin Voicu și Nicolae Păun.

10 feb. 2016, 12:37
Liviu Dragnea, despre solicitarea de arestare a lui Mădălin Voicu şi Nicolae Păun: PSD nu se opune acestor cereri

DNA a trimis către Camera Deputaţilor solicitarea de încuviinţare a reţinerii şi arestării deputaţilor Mădălin Voicu şi Nicolae Păun, acuzaţi de fapte de corupţie în legătură cu fonduri europene destinate romilor defavorizaţi.

„Nu mai este o noutate care este atitudinea PSD la astfel de cereri. PSD nu se opune acestor cereri. Cu părere de rău, dar am mai spus că nu noi trebuie să decidem. Nu, chiar nu (a avut o discuție, miercuri, cu Mădălin Voicu – n.r.). (…) Sincer vorbind, acum am văzut pe bandă la un post de televiziune această informație. Nu am avut-o mai devreme. Îmi pare rău, dar PSD va acționa ca și până acum”, a declarat Dragnea miercuri la Parlament.

Procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi, cere sesizarea președintelui Camerei Deputaților pentru încuviințarea reținerii și arestării preventive a deputaților Mădălin Voicu și Nicolae Păun.

Citeşte şi: DNA cere arestarea deputaţilor Mădălin Voicu şi Nicolae Păun