Liviu Dragnea: Este posibil să nu fie niciun fel de remaniere

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, susține că remanierea guvernamentală nu este, în acest moment, o certitudine, însă a subliniat că nu ar ezita să ceară schimbarea unui ministru dacă, în urma unei analize, se va dovedi că "în anumite zone este nevoie de un impuls".

RomaniaTV.net
19 mai 2017, 13:37
Liviu Dragnea: Este posibil să nu fie niciun fel de remaniere

„Programul de guvernare este foarte riguros, dar ritmul trebuie menținut. Este posibil să nu fie niciun fel de remaniere, dar, dacă vom analiza că în anumite zone este nevoie de un impuls, este nevoie de un alt ritm decât cel care a fost până acum, eu cel puțin nu o să am niciun fel de ezitare”, a afirmat, vineri, la Bacău, Dragnea.

Întrebat dacă în acest moment are nemulțumiri față de activitatea vreunui ministru sau minister, Dragnea a spus: „Mă mulțumesc toate ministerele, și ca cetățean, și ca președinte de partid, și ca președinte al Camerei Deputaților”.

Totodată, el a precizat că „remanierea guvernamentală nu este legată de indicatorii macro-economici care au fost prezentați de Institutul Național de Statistică”.

„Aceste rezultate sunt generate efectiv de punerea în aplicare a Programului de guvernare în mare parte, de încrederea pe care oamenii de afaceri au avut-o și o au în programul de guvernare. S-au generat peste 110.000 de noi locuri de muncă și aproape 14.000 de noi angajatori, nu doar firme care se înființează, efectiv firme care angajează”, a mai spus Dragnea.