Liviu Dragnea, huiduit la Buzău, la manifestările prilejuite de Ziua Eroilor şi de Centenarul Marii Uniri

Publicat: Joi, 17 Mai 2018 13:22 // Actualizat: Joi, 17 Mai 2018 14:53 // Sursa: romaniatv.net

Mii de persoane s-au adunat joi la Buzău pentru a participa la cel mai mare ceremonial din ţară dedicat Zilei Eroilor şi Centenarului României. La manifestările de la Buzău au ajuns preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, ministrul Apărării, Mihai Fifor, ministrul Culturii, George Ivaşcu, dar şi delegaţi străini din unsprezece state, reprezentanţi ai Bisericii şi ai Armatei. La momentul sosirii la Cimitirul Eroilor, Liviu Dragnea a fost huiduit de oameni, potrivit news.ro.

 

La ora 12.30, la Cimitirul Eroilor a avut loc ceremonia militară de reinaugurare a cimitirului unde sunt îngropaţi mii de ostaşi români şi străini, iar de la ora 13.00 se desfăşoară cea mai mare paradă internaţională organizată vreodată la Buzău, la care iau parte aproape 1.000 de militari români şi străini.

Paradă militară internaţională a fost deschisă de detaşamentul militarilor din Austria, urmaţi de soldaţii din Bulgaria, Germania, Italia, Republica Moldova şi cei ai Marii Britanii. Militarilor de la sol li se vor alătura şi aeronavele care vor survola Calea Eroilor. Vor brăzda cerul avioanele de tip Mig-21 Lancer, o celulă de avioane Eurofighter aparţinând Forţelor aeriene ale Marii Britanii şi cunoscutul avion IAR-99 Şoim aparţinând bazei aeriene Boboc din Buzău. Dintr-un elicopter IAR 316 B Alouette, mai mulţi militari vor arunca garoafe roşii în semn de recunoştintă pentru militarii înmormântaţi în Cimitirul Eroilor.

Miercuri seară, 400 de militari din cinci ţări au defilat cu torţe aprinse pe străzile oraşului Buzău în deschiderea manifestărilor prilejuite de Ziua Eroilor şi de sărbătorirea a 100 de ani de la Marea Unire.

1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Liviu Dragnea liviu dragnea huiduit Liviu Dragnea huiduit centenar Buzau
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
17 mai 13:30
Răspunde | Votează email 0 email
oamenicasobolani
De Ziua EROILOR ____________ ODĂ!

ODĂ cu PAPUȘARU' la modă în țara marodă
,
De se plimba și el printre soldați ca Vodă prin lobodă
...
Numai că nu-l îmbia nimeni _________ Ca-n iarmaroc
Să-nfulece din tainul săracilor!... ĂIA fără pic de noroc
...
Să-i mai clefetească gura slobodă duhnind a BATJOC
Când hrănește DEZBINAREA & URA, stăpân pe DEJOC!

&
tu, ARMATA de azi
,
MATĂ
... cu mâinile tale fără de pată...
Ca CE l-ai salutat, fă, surată?
1
EUR
4.6605
RON
12 Dec
noapte -4 °
zi 4 °
Ultimele joburi adaugate
24 H