Liviu Dragnea îl susţine pe Cioloş: „Nu e în regulă să ameninţi premierul. E prea multă disperare” VIDEO

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, îl susţine pe premierul Dacian Cioloş, după ameninţările lansate de PNL la adresa acestuia. Liderul social-democrat consideră că "nu e în regulă să ameninţi premierul" în plenul Parlamentului şi că este nevoie de puţină "decenţă" din partea liberalilor.

RomaniaTV.net
08 feb. 2016, 18:14
Liviu Dragnea îl susţine pe Cioloş: „Nu e în regulă să ameninţi premierul. E prea multă disperare” VIDEO

Liviu Dragnea consideră că lberalii dau doadă de „disperare foarte mare” când vine vorba de alegerea primarilor în două tururi. „Nu mi-a plăcut când premierul a fost pus la zid de PNL. A fost urât ce s-a întâmplat azi. Din punctul nostru de vedere, acest subiect al modificării legii e închis, ştiu asta de când premierul a refuzat să dea ordonanţ de urgenţă. Dar le-a spus lor un comunicator deştept că subiectul îi va ajuta în alegeri”, a spus Liviu Dragnea, la România TV.

Preşedintele PSD spune că este deranjat de inconsecvenţa PNL. „La toamna, la alegerile parlamentare, pot sa vina sa spuna ca vor alta lege. Iar atunci va fi acest precedent. Au fost pozitii clare ale liderilor PNL in toamna. Acum, unii vazand ca nu stau bine in sondaje, se gandesc ca doua tururi i-ar ajuta in vreun fel. Eu cred ca ar trebui sa fie o oarecare coerenta in ceea ce priveste sistemul electoral. Trebuie sa ne gandim daca nu putem incepe discutia despre modificarea Constitutiei si daca putem modifica si alegerile. Avem 5 ani liberi”, a completat Liviu Dragnea.