Liviu Dragnea: Îmi cer iertare tuturor românilor pentru greşeala pe care am făcut-o de a-l propune pe Grindeanu premier

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi-a cerut, miercuri, iertare tuturor românilor pentru greşeala pe care a făcut-o de a-l propune pe Sorin Grindeanu premier, în condiţiile în care ar fi trebuit să se consulte mai mult cu colegii din partid. Liderul social-democraţilor a ţinut însă să precizeze că nu are nicio problemă personală cu Grindeanu şi nu îi doreşte răul.

21 iun. 2017, 14:01
Liviu Dragnea: Îmi cer iertare tuturor românilor pentru greşeala pe care am făcut-o de a-l propune pe Grindeanu premier

Întrebat ce garanţie le va da românilor că nu se va mai ajunge în această situaţie, Liviu Dragnea şi-a cerut iertare pentru greşeala pe care a făcut-o în a-l propune pe Sorin Grindeanu.

„În primul rând vreau să îmi cer iertare tuturor românilor pentru greşeala pe care am făcut-o, în sensul că ar fi trebuit să discutăm mai mult în partid despre variantele de prim-ministru”, a răspuns preşedintele PSD.

Citeşte şi: Moţiunea de cenzură „PSD contra PSD” a trecut cu 241 de voturi. Guvernul Grindeanu a căzut

El a mai afirmat că nu are o problemă personală cu Sorin Grindeanu şi nu îi doreşte răul.

„Repet, am crezut în acest om, nici acum nu am niciun fel de problemă personală cu el, nu îi doresc răul, îi doresc să fie foarte atent şi să aibă grijă în continuare. Ca şi garanţie vor fi discuţiile care se vor purta în zilele următoare până când vom ajunge la o propunere unică pentru a merge la Cotroceni”, a conchis liderul PSD.

Citeşte şi: Liviu Dragnea: Sunt convins că preşedintele va accepta propunerea de premier. Eu am patru propuneri