Liviu Dragnea, întrebat dacă a DIVORŢAT de Bombonica: Asta este o chestiune strict personală

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost întrebat, vineri, de jurnalişti dacă este adevărat că a divorţat de soţia acestuia, Bombonica. 

16 oct. 2015, 12:01

Liviu Dragnea nu a dorit să confirme, dar nici să infime informaţiile potrivit cărora a divorţat.

„Asta este o chestiune strict personală şi vreau să rămână personală. Şi vă mulţumesc pentru înţelegere”, a răspuns Liviu Dragnea. 

În presă a circulat zilele acestea informaţia că liderul PSD a divorțat de soția sa, Bombonica. Încă din vară au existat zvonuri conform cărora Bomboniia ar fi decis sa se separe de Dragnea. Cei doi erau împreună din timpul facultății.

CITEŞTE ŞI „UNICUL” Dragnea, ţinta IRONIILOR pe Internet. Cele mai tari GLUME făcute pe seama şefului PSD

Bombonica şi Liviu Dragnea au doi copii. Soţia liderului PSD nu s-a expus public foarte mult, despre aceasta scriindu-se că a fost contabil la o fabrică de bere şi inspector la Direcţia Generală de asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului, Teleorman. Ea a părăsit însă acest post pentru a se ocupa de Hotelul Turris din Turnu Măgurele, unde devenise acţionar cu 98,6%.

Bombonica a reuşit să capteze atenţia publică, după ce Parchetului General i-a deschis dosar pe baza unei sesizări a ANAF, care descoperise in 2012 ca SC Hotel Turris SA nu platise taxe si penalitati in valoare de 32 de milioane de lei, aproximativ 7,5 milioane de euro.

În timp ce Parchetul General ancheta cauza, Bombonica Dragnea a renunţat însă la calitatea de acționar la Hotel Turris SA, valoarea acțiunilor cesionate fiind de 85.850 de lei. Un an mai târziu, în 2014, Bomboncia Dragnea  a scapat de dosar. Parchetul a decis ca nu exista probe privind vinovatia Bombonicai Dragnea.