Liviu Dragnea: Majoritatea în plenul Parlamentului este în continuare fără nicio problemă

Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat, luni, că majoritatea în Camera Deputaţilor " se va vedea la primul vot", în timp ce "majoritatea în plenul Parlamentului este în continuare fără nicio problemă".

RomaniaTV.net
10 dec. 2018, 16:21
Liviu Dragnea: Majoritatea în plenul Parlamentului este în continuare fără nicio problemă

Referitor la majoritatea parlamentară, Liviu Dragnea a spus: „Majoritatea la Camera Deputaţilor se va vedea la primul vot, ca să discutăm riguros. Majoritatea în plenul Parlamentului este în continuare fără nicio problemă”.

În acest context, întrebat de ce proiectele de lege privind modificarea Codurilor Penale nu sunt votate în Camera Deputaţilor, care este for decizional şi se dă OUG, Dragnea a răspuns: „foarte tare logica”.

„Tocmai v-am spus că colegii mei au prezentat argumente prin care au arătat că se lungeşte foarte mult procesul legislativ şi de contestare la CCR a acestor acte legislative. Asta este principala motivaţie în ceea ce priveşte votul în Camera Deputaţilor, să vedem la primul vot”, a spus el.

Lideru PSD a evitat să spună dacă poartă negocieri cu alte formaţiuni politice pentru susţinere în Camera Deputaţilor, spunând: „Lucrăm şi procedăm la fel cum am procedat până acum”.

Citeşte şi: Călin Popescu Tăriceanu: Nu se schimbă majoritatea în Parlament astfel încât o moţiune de cenzură să aibă şanse să treacă