Liviu Dragnea: Nu cred că Şerban Nicolae va părăsi partidul

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, vineri, că nu se așteaptă la o plecare a senatorului Șerban Nicolae din partid, în ciuda poziției pe care acesta a avut-o după înlocuirea de la conducerea Comisiei juridice și a grupului parlamentar social-democrat.

12 mai 2017, 13:28
Liviu Dragnea: Nu cred că Şerban Nicolae va părăsi partidul

„Şerban Nicolae nu cred că va părăsi partidul, sper. (…) Au mai fost și alții, e un partid mare, altfel ne-am plictisi. Dar nu numai el, sunt mulți care critică și atacă PSD-ul, e un partid care deranjează. Dar nu e o problemă, mergem înainte (…) și cu aceste critici”, a declarat Dragnea, în timpul unei vizite în județul Ialomița.

Întrebat cum apreciază o afirmație a lui Șerban Nicolae, care ar fi spus că în cazul său a fost vorba de „o execuție”, liderul PSD a răspuns că deocamdată nu dorește să facă niciun comentariu pe acest subiect.

„Apreciez foarte mult, țin cont enorm de aceste aprecieri, dar nu vreau să le comentez. Deocamdată. (…) Eu nu sunt comentator, eu fac lucruri”, a precizat Liviu Dragnea, conform Agerpres.

El a adăugat că nu are în vedere să propună sancționarea lui Nicolae pentru criticile aduse partidului.

„Doamne ferește, sub nicio formă. Dar Șerban Nicolae nu a fost sancționat. (…) Chiar domnul Șerban Nicolae a spus că nu consideră aceste două măsuri sancțiuni”, a mai spus președintele PSD.