Liviu Dragnea: „Nu e cazul să îmi cer scuze la Ponta. Să vedem dosarul şi denunţurile”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat luni seara că, în ceea ce-l privește, "a fost scos armamentul greu", după ce cazul referitor la referendum nu și-a atins scopul - acela de a veni la conducerea partidului cel mai probabil o echipă "care să stea cuminte" în perioada alegerilor locale și parlamentare.

13 nov. 2017, 20:57
Liviu Dragnea: „Nu e cazul să îmi cer scuze la Ponta. Să vedem dosarul şi denunţurile”

Liviu Dragnea a denunțat. în direct la România TV, „un sistem de putere paralel, ilegitim care funcționează în România de ani de zile.

„În ultimele luni de zile au început să apară enorm de multe informații, mărturii, chiar și documente și un sistem care face ceea ce știe să facă cel mai bine, și anume, dosare. Este un instrument tăios, care are ca scop să intimideze (…), de a direcționa o putere foarte mare folosită cu cruzime în mâna celui de care ascultă, cel care patronează acest sistem. Pe de altă parte, sistemul își păstrează și pentru sine o parte din această putere. Unii au spus stat paralel, alții invizibil, alți stat mafiot, alții putere ocultă. Sunt instituții și politice și de forță și încep să iasă la iveală foarte multe lucruri. Asta deranjează, pentru că sistemul și cei care sunt beneficiarii acestor acțiuni profund ilegale, neconstituționale și abuzive încep să fie destul de speriați. (…) Sunt foarte multe fronturi deschise de către noi, pentru că am promis în campanie să facem rânduială în modul cum interacționează și acționează puterile statului și instituțiile statului — să treacă în matca constituțională. Și sunt unii oameni cărora li se înmoaie genunchii”, a afirmat liderul PSD.

Şeful PSD spune că nu îşi cere scuze în faţa lui Ponta, convins că fostul premier ar avea legătură cu denunţurile de la DNA.

„Nu e cazul să îmi cer scuze la Ponta. Mai întâi să vedem întregul dosar. Cred că sunt şi denunţuri mincinoase acolo”, a tunat Dragnea la România TV care a negat faptul că întâlnirea de astăzi cu ambasadorul SUA, Hans Klemm ar fi avut legătură cu mersul la DNA.