Liviu Dragnea, posibil candidat la prezidenţiale. Ce spune Mircea Geoană despre posibila candidatură a liderului PSD VIDEO

Președintele PSD ar trebui să candideze la alegerile din 2019, susține Mircea Geoană intr-un interviu. Ar însemna ca Dragnea să îi fie contracandidat lui Klaus Iohannis. Până acum Liviu Dragnea nu a negat un astfel de scenariu, asta în timp ce colegii din PSD îl susţin din răsputeri.

14 aug. 2017, 13:27
Liviu Dragnea, posibil candidat la prezidenţiale. Ce spune Mircea Geoană despre posibila candidatură a liderului PSD VIDEO

Fostul preşedinte al PSD, Mircea Geoană, susţine că Liviu Dragnea va fi forţat de partid să îşi asume o candidatură la prezidenţialele din 2019.

”Ceea ce ce se întâmplă în spectrul politic îl împinge pe liderul oricărui partid puternic să candideze la cele mai importante funcţii. Orice lider important, care câştigă alegeri este forţat de partid, de colegi şi este îndreptăţit să ţintească la cele mai înalte funcţii în statul român, la vârful administraţiei”, a spus Mircea Geoană.

Liviu Dragnea a declarat săptămâna trecută că este prematur să discute despre o eventuală candidatură a sa la alegerile prezidenţiale din anul 2019.

Întrebat ce fel de preşedinte ar fi Liviu Dragnea a răspuns rapid că ar fi unul român.