Liviu Dragnea, REPLICĂ pentru Alina Gorghiu: Eu nu sunt PERVERS. Stau în continuare cu mâna întinsă VIDEO

Liviu Dragnea i-a dat, marţi, replica Alinei Gorghiu, după ce aceasta a spus că liderul interimar al PSD are "un ton împăciuitor", dar "poate să păcălească".  Dragnea a arătat că el "nu este pervers" şi stă în continuare "cu mâna întinsă", cu speranţa că nu va primi "pietre în cap".

01 sept. 2015, 08:38
Liviu Dragnea, REPLICĂ pentru Alina Gorghiu: Eu nu sunt PERVERS. Stau în continuare cu mâna întinsă VIDEO

Liviu Dragnea a declarat, marţi, după şedinţa coaliţiei, că nu vede foarte bine declaraţiile copreşedintelui PNL, Alina Gorghiu.

„Eu în continuare insist sa ieşim din această paradigmă a războiului politic permanent. (…) Eu unul nu sunt pervers, nu ştiu dacă a folosit cuvântul ăsta, sper să nu-l fi folosit … Nici pesediştii in general.

Am văzut o temere că stie ce ne poartă pielea noua. Eu în continuare stau cu mâna intinsă si sper să nu primesc pietre în cap de la cei cu care chiar vreau să lucrăm împreună pentru un proiect de ţară.

Trec peste aceste declaraţii, trec şi peste atacurile la adresa premierului Victor Ponta, care este susţinut de mine in continuare şi imi exprim speranţa că vom putem colabora şi pe legea salarizării, şi pe buget, şi pe votul prin corespondenţă, şi pe un program de dezvoltare pe termen lung. Din partea mea este deschidere totală „, a spus Dragnea.

Cât priveşte declaraţiile lui Vasile Blaga privind un guvern minoritar PNL sau o colaborare PNL-UNPR, Dragnea a spus că nu comentează astfel de declaraţii.

În niciun fel nu comentez dorinta lui Blaga. Eu am propus câteva lucruri, nu inseamna ca daca reusim sa ne intelegem pe proiecte mari, opoziţia nu are dreptul să-şi dorească să vină la putere. Nici măcar nu este o noutate, este  dorinta lor exprimată după alegerile prezidenţiale. Deocamdată avem un Guvern performant”, a precizat Dragnea.

„Pentru o motiune de cenzură nu trebuie sa te pregăteşti, să faci antrenamente sau să faci nu ştiu ce planuri.  Suntem in coalitie,  nu vedem de ce o motiune de cenzură poate sa treaca în condiţiile în care coalitia e destul de largă şi se bucură de susţinere”, a comentat Dragnea şi anunţul privind depunerea unei moţiuni de cenzură de către PNL. 

CITEŞTE ŞI Gorghiu: Suntem extrem de atenţi. Dragnea are un ton împăciuitor în ultima vreme şi poate să păcălească

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni seara, că PNL trebuie să fie vigilent în relaţia cu PSD şi nu va mai cădea în capcana social-democraţilor cu legea salarizării, adăugând că Liviu Dragnea are un „ton împăciuitor” în ultima vreme, dar „poate să păcălească”.

„PNL e partidul care a fost dispus la dialog întotdeauna. Constat nuanţa pe care Liviu Dragnea o subliniază, în discursul public, că PSD e dispus la dialog. Au şi demonstrat asta acceptând propunerea noastră, în materie de prudenţă, discutând despre Codul Fiscal”, a declarat Gorghiu, adăugând însă că social-democraţii rămân adversari politic şi că liberalii ştiu foarte bine ce „le poate pielea” celor din partidul condus de Liviu Dragnea.

„Liviu Dragnea are un ton împăciuitor, în ultima vreme, şi poate să păcălească. Îi ştim pe cei din PSD, ce le poate pielea, sunt adversarii noştri politici. Asta nu înseamnă că, pe linii importante, nu vom găsi o cale comună de a genera proiecte valoroase”, a mai declarat Alina Gorghiu.