Liviu Dragnea: Săptămâna viitoare voi discuta cu Grindeanu şi Tăriceanu dacă este nevoie de o remaniere

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a declarat luni că în cursul săptămânii viitoare va avea o discuţie cu primul-ministru Sorin Grindeanu şi cu preşedintele ALDE privind oportunitatea unei remanieri, subiectul urmând să fie reluat şi într-o şedinţă mai largă a coaliţiei de guvernare.

15 mai 2017, 20:10
Liviu Dragnea: Săptămâna viitoare voi discuta cu Grindeanu şi Tăriceanu dacă este nevoie de o remaniere

„Remanierea nu trebuie făcută în grabă. Vom avea o discuţie săptămâna viitoare, domnul Tăriceanu şi cu domnul Grindeanu. O primă discuţie în trei după care o să facem o discuţie în coaliţie, în care să vedem dacă, în această formulă programul de guvernare poate fi pus în practică punct cu punct. Dacă vom ajunge la această concluzie, nu va fi cazul de remaniere. Dacă vom ajunge la altă concluzie, că din cauza anumitor membri ai Guvernului, se poate pune pune în pericol aplicarea unor părţi din programul de guvernare, atunci se poate discuta şi despre remaniere”, a declarat Liviu Liviu Dragnea, potrivit News.ro.

Duminică Liviu Dragnea a declarat că, personal, nu dă avertismente miniştrilor, dar este preocupat să fie pus în practică programul de guvernare.

”Eu nu dau avertismente miniştrilor. Eu, personal, sunt foarte preocupat să se pună în operă programul de guvernare. Tot ce s-a pus în practică până acum a produs efecte pozitive şi românii au început să simtă lucrul acesta. Până pe 10 mai s-au înfiinţat 110.000 de noi locuri de muncă şi continuă să se întâmple asta. Au crescut investiţiile străine mult mai mult decât anul trecut şi au crescut şi veniturile populaţiei şi se dezvoltă şi afacerile în România. Nu e vorba dacă sunt nemulţumit de unul sau altul, important este ca ei să-şi facă treaba”, a declarat, duminică, în judeţul Bistriţa-Năsăud, liderul PSD, Liviu Dragnea.

În acest context, preşedintele PSD a spus că social-democraţii vor discuta în luna iunie despre o posibilă remaniere guvernamentală, dar a precizat că nu este neapărat necesar ca această dezbatere să se termine şi cu propuneri în acest sens.

„Şi, ca să nu mai discutăm pe la colţuri, o să avem o discuţie în partid în luna iunie, care nu este obligatoriu să se finalizeze cu propuneri pentru remaniere”, a spus Dragnea.