Liviu Dragnea: Serviciile nu sunt străine de plângerea penală depusă de Ludovic Orban

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri seara, că serviciile secrete româneşti sunt implicate în demersul lui Ludovic Orban de a depune plângere penală pe numele premierului Vioruica Dăncilă, în context afirmând şi că trei cetăţeni israelieni vor să-l dea în judecată pe liderul PNL.

24 mai 2018, 06:37
Liviu Dragnea: Serviciile nu sunt străine de plângerea penală depusă de Ludovic Orban

”Serviciile nu sunt străine de acea plângere penală (făcută de liderul PNL Ludovic Orban pe numele premierului Viorica Dăncilă – n.r.). Servicii româneşti, normal, pentru că serviciile străine sunt doar acuzate. Eu am înţeles că cei trei cetăţeni, am citit într-un ziar din Israel, intenţionează să-l dea în judecată pe dl Orban dacă nu îşi retrage acuzaţiile la adresa lor”, a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.

Liviu Dragnea, interviu pentru Reuters: Contribuţiile la fondurile private de pensii ar putea deveni opţionale

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ) a dispus trimiterea plângerii depuse de Ludovic Orban contra premierului Viorica Dăncilă şi a liderului PSD Liviu Dragnea structurii de parchet competente, respectiv DIICOT.

Sesizarea liderul PNL vizează posibilitatea încălcării Constituţiei prin semnarea memorandumului adoptat de Guvern, cu privire la mutarea ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim. Totodată, este sesizat faptul că preşedintele nu a fost informat, premierul Viorica Dăncilă fiind acuzată de liberal de înaltă trădare.