Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu au luat cina alături de Donald Trump FOTO

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a postat, joi seară, pe Facebook, noi fotografii din timpul vizitei sale în Statele Unite ale Americii. Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu apar alături de preşedintele SUA, Donald Trump, la "o cină în format restrâns".

19 ian. 2017, 19:02

„Aseară am avut onoarea de a participa, împreună cu premierul Sorin Grindeanu, la o cină în format restrâns alături de Președintele ales al Statelor Unite ale Americii, domnul Donald Trump. I-am transmis președintelui dorința noastră de a duce parteneriatul strategic dintre România și SUA la un alt nivel”, a scris Liviu Dragnea, pe Facebook.

Potrivit şefului Camerei Deputaţilor, președintele Donald Trump ar fi răspuns: „We will make it happen! Romania is important for us!” 

„A fost un dialog cald și deschis”, şi-a încheiat Liviu Dragnea mesajul.

Miercuri, Liviu Dragnea a avut o discuţie informală cu viitorul consilier pentru securitate naţională în administraţia Trump, Michael Flynn, în cadrul căreia au vorbit despre perspectivele „excelente” ale parteneriatului strategic dintre România şi SUA, liderul social-democrat dându-i asigurări că Guvernul va aloca 2% din PIB pentru Apărare.

Liviu Dragnea se află în Statele Unite pentru a asista la ceremonia de învestire a lui Donald Trump. Vineri va avea loc ceremonia de depunere a jurământului, parada inaugurală şi un bal, la care va veni şi Donald Trump.

Dragnea a anunţat că „se încăpăţânează” să meargă la acest eveniment, deşi Administraţia Prezidenţială a transmis că doar ambasadorul României la Washington, George Maior, va reprezenta ţara noastră la ceremonie. Costurile deplasării, atât pentru Dragnea, cât şi pentru premierul Sorin Grindeanu, sunt acoperite de PSD, nu de Camera Deputaţilor, după cum a declarat Mircea Draghici, trezorier al social-democraţilor.

CITEŞTE ŞI: Cum se pregăteşte Donald Trump pentru învestitură GALERIE FOTO