Liviu Dragnea: Sper ca Victor Ponta să revină în câteva zile, lipsa lui tulbură partidul şi coaliţia

Coordonatorul politic al PSD Liviu Dragnea a declarat că speră ca premierul Victor Ponta să revină în ţară "în câteva zile", întrucât lipsa acestuia "tulbură foarte mult partidul şi tulbură şi coaliţia cu efecte în exercitarea actului de guvernare".

26 iun. 2015, 13:03
Liviu Dragnea: Sper ca Victor Ponta să revină în câteva zile, lipsa lui tulbură partidul şi coaliţia

Licviu Dragnea a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că premierul Victor Ponta "este mai bine decât iniţial, dar nu foarte bine", potrivit Mediafax.

"E mai bine decât era iniţial, dar nu foarte bine, operaţia fiind complicată, recuperarea este foarte grea, trebuie să o facă cu foarte mare atenţie pentru a rămâne cu piciorul întreg. Sper să facă o recuperare cât mai bună", a afirmat Dragnea.

Acesta a adăugat că i-a spus premierului Ponta să încerce să găsească toate modalităţile medicale şi procedurale prin care să revină în ţară şi să facă recuperarea aici, "şi să ajungă la Guvern".

"Este o perioadă în care această lipsă tulbură foarte mult partidul şi tulbură şi coaliţia cu efecte în exercitarea actului de guvernare. Ne dorim să se întoarcă cât mai repede. Se va întoarce, sper, în câteva zile, 7 - 10 zile”, a spus Liviu Dragnea.

Premierul Victor Ponta, aflat în Turcia unde se recuperează după operaţia la genunchi, afirma că este posibil să revină în ţară după săptămâna viitoare, în care trebuie să parcurgă exerciţii de fizioterapie şi recuperare intensivă, mai devreme de termenul de 28 de zile avansat iniţial de medici. "Delegarea din punct de vedere al Constituţiei pentru Oprea (Gabriel Oprea, prim-ministru interimar-n.r.) este de maximum 45 de zile. La ceea ce mi-au spus doctorii, urma să rămân cam 28 de zile, dar probabil - nu probabil, dacă nu apare nimic neprevăzut la evoluţia mea - voi veni mult mai repede. Săptămâna viitoare, am o perioadă de fizioterapie şi de recuperare intensivă şi, după aceea, cred că pot să vin acasă, vă daţi seama că îmi doresc acest lucru", a declarat Victor Ponta.

CITESTE SI: Ponta: Mă voi întoarce mult mai repede. Săptămâna viitoare am recuperare, iar apoi cred că mă întorc

Licviu Dragnea a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că premierul Victor Ponta „este mai bine decât iniţial, dar nu foarte bine”, potrivit Mediafax.

E mai bine decât era iniţial, dar nu foarte bine, operaţia fiind complicată, recuperarea este foarte grea, trebuie să o facă cu foarte mare atenţie pentru a rămâne cu piciorul întreg. Sper să facă o recuperare cât mai bună„, a afirmat Dragnea.

Acesta a adăugat că i-a spus premierului Ponta să încerce să găsească toate modalităţile medicale şi procedurale prin care să revină în ţară şi să facă recuperarea aici, „şi să ajungă la Guvern”.

„Este o perioadă în care această lipsă tulbură foarte mult partidul şi tulbură şi coaliţia cu efecte în exercitarea actului de guvernare. Ne dorim să se întoarcă cât mai repede. Se va întoarce, sper, în câteva zile, 7 – 10 zile”, a spus Liviu Dragnea.

Premierul Victor Ponta, aflat în Turcia unde se recuperează după operaţia la genunchi, afirma că este posibil să revină în ţară după săptămâna viitoare, în care trebuie să parcurgă exerciţii de fizioterapie şi recuperare intensivă, mai devreme de termenul de 28 de zile avansat iniţial de medici. „Delegarea din punct de vedere al Constituţiei pentru Oprea (Gabriel Oprea, prim-ministru interimar-n.r.) este de maximum 45 de zile. La ceea ce mi-au spus doctorii, urma să rămân cam 28 de zile, dar probabil – nu probabil, dacă nu apare nimic neprevăzut la evoluţia mea – voi veni mult mai repede. Săptămâna viitoare, am o perioadă de fizioterapie şi de recuperare intensivă şi, după aceea, cred că pot să vin acasă, vă daţi seama că îmi doresc acest lucru„, a declarat Victor Ponta.

CITESTE SI: Ponta: Mă voi întoarce mult mai repede. Săptămâna viitoare am recuperare, iar apoi cred că mă întorc