Liviu Dragnea: Susţin plângerea pentru înaltă trădare împotriva lui Klaus Iohannis

Liviu Dragnea a declarat, duminică la Parlament, că susține în continuare formularea unei plângeri pentru înaltă trădare împotriva șefului statului Klaus Iohannis, anunțată de liderul PSD la finalul anului trecut.

RomaniaTV.net
03 feb. 2019, 17:40
Liviu Dragnea: Susţin plângerea pentru înaltă trădare împotriva lui Klaus Iohannis

„Categoric da (susțin demersul – n.r.). Dacă am spus că o susțin”, a afirmat Liviu Dragnea, la finalul ședinței grupului deputaților PSD de la Parlament.

În decembrie 2018, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, anunța că le-a cerut deputaţilor Mircea Drăghici şi Florin Iordache, cu sprijinul ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, să depună plângere pentru înaltă trădare împotriva lui Klaus Iohannis, act premergător suspendării din funcţie a preşedintelui.

În replică, președintele Klaus Iohannis a declarat că plângerea de înaltă trădare anunţată de Liviu Dragnea este ”o fantezie a pesediştilor”, un demers politicianist care este sortit eşecului.

Citeşte şi:  Liviu Dragnea, atac dur la Ponta şi Cioloş: Securiştii şi-au făcut două partide, Pro România şi USR-PLUS. Replica tăioasă a lui Ponta