Liviu Guţă a încercat să o VIOLEZE pe Simona Traşcă. A fost chemată poliţia

Pana astazi, Simona Trasca si Liviu Guta au fost in relatii bune. Un gest al manelistului a distrus, insa, tot. Se pare ca acesta ar fi avut "bucurii" la blonda si ar fi incercat sa o faca a lui cu forta. Dupa o noapte de cosmar, vedeta a chemat Politia.

26 iun. 2014, 08:50

Daca pana acum Simona Trasca si Liviu Guta s-au avut destul de bine, iata ca lucrurile s-au schimbat radical, scrie cancan.ro. Totul s-a intamplat, la propriu, peste noapte, iar motivul pentru care cei doi au ajuns la cutite este unul halucinant.

Citeşte şi Simona Traşcă şi-a pierdut formle. Vezi cum arată acum în bikini

Alaturi de Serghei Mizil, dar si alte vedete de la noi, Simona si Liviu au plecat din Capitala pentru a lua parte la niste filmari care urmau sa se desfasoare la Sighisoara. Cu manelistul la volan, blonda parea ca se simte foarte bine, intrucat tot drumul a cantat si a dansat pe bancheta din spate a masinii. Au ras impreuna, iar atmosfera a fost una foarte relaxata, asa ca nimeni si nimic nu prevestea ceea ce avea sa se intample in creierii noptii.

Citeşte şi Pamela de România şi-a scos silicoanele la piscină. Imagini cu Simona Traşcă, sexy la soare VIDEO

Inainte ca soarele sa rasara pe cer, pensiunea in care erau cazate vedetele venite de la Bucuresti a fost cutremurat de un scandal de proportii. Tipand cat o tineau plamanii, blonda a coborat scarile nervoasa si, printre injuraturile lui Guta a chemat Politia. Motivul este unul halucinant. Se pare ca manelistul ar fi incercat sa o violeze si, pentru a putea intra in camera in care aceasta era cazata, a rupt usa din balamale.