Liviu Pleşoianu îl acuză pe Mihai Tudose de trădare: Se duce lângă Iohannis pe 1 Decembrie!?!

Liviu Pleşoianu a postat pe Facebook un mesaj dur la adresa premierului Mihai Tudose, pe care îl acuză că o critică pe Gabriel Firea şi că merge la parada de 1 Decembrie în tribuna oficială, alături de preşedintele Klaus Iohannis.

01 dec. 2017, 08:01
Liviu Pleşoianu îl acuză pe Mihai Tudose de trădare: Se duce lângă Iohannis pe 1 Decembrie!?!

Liviu Pleşoianu are un mesaj dur la adreasa premierului Mihai Tudose.

„I-am transmis direct distinsului Tudose acum câteva minute și îi transmit și PUBLIC: Am IMENSA satisfacție că NU v-am votat premier în Parlament! Sunt atât de încântat de decizia mea că-mi vine să mă pup!

…O critică pe Gabriela Firea pentru că face târg de Crăciun în Piața Victoriei și în același timp se duce lângă Iohannis pe 1 Decembrie!?!

V-au vorbit COLDEA și MAIOR din prefața cărții pe care ați publicat-o? Le-ați preluat #FERICIT ordinul de zi pe unitate?

V-aș spune că sunteți #PARALEL. Dar ar fi inutil. Ne-ați spus că nu înțelegeți „conceptul”…”, a scris Liviu Pleşoianu pe Facebook.

Premierul Mihai Tudose spune că decizia primarului Capitalei, Gabriela Firea, de a organiza un târg de Crăciun în Piaţa Victoriei nu este cea mai inspirată, el motivând că, în primul rând, oamenii nu au pe unde să traverseze şi, în plus, este o decizie care se interpretează, dat fiind că acolo au loc proteste.