Liviu se dă de ceasul morţii. O pierde pe ISRAELA mai curând decât credea. Ce probleme are milionara FOTO

Israela Vodovoz a ajuns sa aiba probleme grave cu banii dupa ce afacerea care spera ea sa-i aduca foarte multi bani este si cea care o poate baga dupa gratii. Si asta dintr-o neglijenta care "dateaza" de patru ani.

26 ian. 2015, 10:54
Liviu se dă de ceasul morţii. O pierde pe ISRAELA mai curând decât credea. Ce probleme are milionara FOTO

Toata lumea crede despre Israela Vodovoz, considerata cea mai batrana sotie din Romania, ca duce o viata lipsita de griji, pentru ca a fost catalogata inca de la inceputul meditizarii ei drept o „milionara”, scrie cancan.ro. A dovedit ca are bani multi, intr-adevar, cand a facut o investitie de un milion de euro intr-o pensiune pe care a construit-o in Visul de Sus (Maramures), si pe care a denumit-o Guest House Livisra.

Citeşte şi Liviu este în stare de şoc. Israela este grav bolnavă. „Nici nu pot să mai vorbesc…” FOTO

Ea a povestit mereu ca impreuna cu sotul ei, cu 30 de ani mai tanar, traiesc intr-o continua vacanta in acel loc, insa mirosul falimentului le da nu doar batai de cap, ci le face probleme mari cu legea!

Risca sa fie calcata de Garda Financiara

Si asta pentru ca Israela nu si-a inregistrat veniturile la Ministerul de Finante din 2010, cand a declarat veniturile, dar si pierderile pe care celebra pensiune le-a inregistrat. Iar in 2010, firma LIVISRA SRL inregistra pierderi, si nicidecum vreun profit.

Pentru aceasta omisiune, Israela risca sanctiuni grave din partea autoritatilor, daca se dovedeste ca aceasta face eviziune fiscala.

Citeşte şi Vadim: „Am făcut sex cu o mie de femei. În 10 minute erau goale puşcă”. La cine visează acum

„In practica, evaziunea este o fapta penala, cand contribuabilul nu-si declara veniturile la autoritatile fiscale. In cazul de fata, daca nu exista date inregistrate la Ministerul de Finante despre activitatea firmei se necesita un control, iar patronul este pasibil de amenda daca este vorba doar despre omiterea inregistrarii veniturilor, insa situatia se schimba daca in urma controlului se stabileste ca acesta a inregistrat mai multi bani decat cei declarati”, a explicat avocata Anca Balasoiu.

Israela si-a recunoscut problemele financiare inca de anul trecut, cand a povestit ca intentioneaza sa-si vanda pensiunea, pentru ca nu este deloc profitabila.

„Afacerile sunt adormite, intr-adevar, insa nici nu ne-am propus sa tinem 25 de ani de pensiunea asta in care am investit un milion de euro. Ganditi-va ca am platit tot cu lichiditati, nu am facut niciun imprumut in banca. Problema lichiditatilor o am de fapt acum, pentru ca mai sunt terenuri de vanzare, insa criza a tras in jos preturile. Asta nu inseamna ca o sa vindem casa de oaspeti cu aceeasi bani investiti, pretul este negociabil. Nu am ajuns la fundul sacului, avem inca doua masini si o casa”, a declarat Israela.